Copy

Extra Buurtbrief - Asperges, Boeregoed Drive inn en #supportyourlocals
BoereGoed Buurtboxen en artikelen via Webshop en BoereGoed Drive inn

Door het Covid-19 virus raakt ook BoereGoed een gedeelte van haar omzet kwijt. Vooral de verkoop van het BoereGoed Bedrijfsfruit wordt flink geraakt. Gelukkig is de afname heel goed in onze, steeds populairder wordende, Farmshops.
Echter, in spoedberaad en van daaruit mooie brainstormsessies is besloten om een webshop en een Boeregoed Drive Inn te beginnen met supergezonde boxen en verse en smakelijke produkten uit de buurt.

Het succes was overweldigend. Maar.....ook een flinke uitdaging, zo is gebleken omdat we noodgedwongen op halve kracht werken.
. Maar onze missie is tenslotte: "BoereGoed, goed voor mensen" dus ook hier zetten we met hart en ziel onze schouders onder en het resultaat mag er zijn!

De webshop staat op 
https://www.boeregoed.nl/shop/

Vóór woensdag 17:00 uur (morgen dus) kun je nog bestellen, om vervolgens op zaterdag a.s. tussen 9 en 11 uur te kunnen afhalen bij de Buurtkas aan de Baakwoning 15b in Naaldwijk

Er staan op de webshop o.a.:

Boxen
* Asperges uit de kas paaspakket  (€ 15,99) - inhoud op de webshop
* Fruit Weerstandpakket (€ 12,99) - inhoud op de webshop
* Groente BuurtBox (€ 12,99) - inhoud op de webshop

en verder:
* Aardappels MAXI pakket 7,5 kilo (€ 5,99)
* Aardbeien Kas - 3 bakjes (3 x 300 gram) (€ 6,99)
* Asperges AA - 600 gram - beperkt (€ 8,49)
* Asperges A - 600 gram - beperkt (€ 8,49)
* Gembershots 6 stuks (€ 3,- per stuk)
* Gembershots 12 stuks (€ 2,- per stuk)
* Kromme Jongens (komkommers) 1 kilo (€ 0,99)
* Perssinaasappels 5 kilo (niet uit de buurt) € 7,50)
* Combi Tomaten Vitalientjes en Trostomaten Roterno 380 en 550 gram (€ 3,99)
En nog veel meer gezonds uit de buurt!!

Alleen AFHALEN. Wij bezorgen niet in verband met corona en hebben daarom ook geen deur verkoop.


Uiteraard kun je de produkten gewoon los kopen in onze Farmshops!!

 
Even geen asperge-momentje, maar wel kasasperge verkoop in de Farmshops

Door de ''Corona-crisis'' kunnen we geen ''live'' verkoop doen in o.a. de Farmshop bij De Carlton in Naaldwijk en ook geen officiele overhandiging doen. Vorig jaar was het één van de eerste momenten dat de toen kersverse burgemeester van het Westland de eerste kas-asperges mocht ontvangen, maar ook dit kon dit jaar niet meer.

We bieden daarom onze kas asperges alleen maar verpakt aan in de koelkasten bij de Farmshops en doen dit om besmettingsgevaar te voorkomen. We zorgen dat er genoeg voorraad is, zodat er geen rijen zullen staan, maar er makkelijk een afstand van 1,5 meter kan worden gehanteerd. Uiteraard kunt u er bijvoorbeeld krieltjes en een sausje én heerlijke kas-aardbeien bijkopen!! De Farmshops zijn gewoon dagelijks open, maar alleen op 1e paasdag gesloten.

Onze missie: BoereGoed, goed voor mensen!

BoereGoed is niet zomaar een kas waar groente wordt geteeld. Het is een uniek regionaal project waarin doelen rond mensen, gezondheid en omgeving samenkomen.

Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten en werken, waar ze zich kunnen ontwikkelen en waar positieve gezondheid voorop staat. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of mensen die gewoon even begeleiding nodig hebben.

De kas is het hart èn de ziel van BoereGoed. Er heerst gezelligheid, veiligheid en vertrouwen en het geeft mensen de mogelijkheid om gewoon te mogen zijn, wie ze zijn. Een plek waar het hart klopt en waar een warm welkom voelbaar is.

BoereGoed staat middenin de lokale gemeenschap en verbindt daarin mens en instanties. Daarnaast staat BoereGoed voor duurzame en gezonde groente en fruit, lokaal of geteeld in de eigen Buurtkas.

De Farmshops vormen het verlengde van de kas als middel richting onze doelgroepen. Het resultaat daarvan is; gezond, vers en lekker eten aanbieden met een liefdevolle en zorgzame knipoog naar het welzijn van de mens en het milieu.

Kortom door samen te werken, samen te delen en samen te leren ontstaat een mooi Goed, een BoereGoed, goed voor mensen… Inmiddels werkt een heel team samen aan deze missie, in verbinding en in gedrevenheid!

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2019 BoereGoed, All rights reserved.

Ons mail adres is: info@boeregoed.nl

Indien u de BoereGoed nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zich hier uitschrijven