Copy
Newsletter Juni 2015 - Concurso Morfologico

Beste fokkers, eigenaren en gepassioneerden van de PRE,

Wij hebben het plezier om u uit te nodigen op onze Feria del Caballo Español die zal plaatsvinden het weekend van 22 en 23 augustus op de Ruiterschool te Oud-Heverlee. We voorzien een volledig programma in de Spaanse kleuren !

1) De 14de editie van de internationale morfologie- en functionaliteitswedstrijd van de Pura Raza Española

De wedstrijd heeft plaats over het gehele weekend, hierbij alle nodige informatie om te kunnen inschrijven.
Mocht u meer vragen hebben aarzel dan niet contact op te nemen met Nadia.

Verdere informatie is te vinden op onze website.

2) Dressuurwedstrijd Masters du Cheval Iberique

Op zaterdag 22 augustus zal gelijk met de morfologische wedstrijd een manche van de MCIB-MIP plaatsvinden. Informatie via www.mcib-mip.eu.

3) Show & Diner

Zaterdagavond hebben wij spetterende show voorzien met of zonder een diner, de show is gratis. Het diner* bestaat uit:
een Sangria
Olé Olé schotel
Gemarineerde kip in de oven
Ijscreme
Koffie

De prijs van het diner bedraagt 22€ voor de leden en 27€ voor de niet-leden.  OPGELET uw reservatie is maar geldig na betaling op rekening 459-0093231-75 met mededeling „diner + aantal personen"

*Dit menu kan eventueel aangepast worden indien nodig.

4) Wedstrijd Working-Equitation**

Een wedstrijd Working-equitation zal doorgaan op zondag 23 augustus**, deze bestaat uit 4 proeven zijnde, een dressuurproef, een stijlproef met  hindernissen (brug/poort/garrocha….), een snelheidsproef en drijfproef met vee (Informatie: Flanders Working Equitation). 

**Onder voorbehoud van genoeg inschrijvingen.


Kleine advertenties

Vind onze kleine advertenties van onze leden terug op onze website:

Paarden te koop **
Hengsten ter dekking **
Fokkerijen in België *

Om jouw advertentie te registreren, klik hier. Probeer er zelf voor te zorgen dat je een advertentie aanbiedt in het Frans én in het Nederlands, de eventuele vertaling zal niet door ons gebeuren.

Iedere week staat er een paard te koop, een hengst ter dekking en een fokkerij in de spotlights op onze facebook-pagina van ANCCE-Bélgica. We tellen momenteel al meer dan 1.000 likes!

Agenda

20-21/06/2015 : Keuring
18-19/07/2015 : Feest van het paard in Hélécine
22-23/08/2015 : Feria del Caballo Español et Concurso MorfológicoWij hopen u talrijk te mogen begroeten voor dit feestelijk en competitief weekend ! 

Vergeet niet dat wij nog steeds helpende handen kunnen gebruiken, zowel in de voorbereiding als tijdens het weekend zelf, indien u een paar uurtjes kan en wil besteden aan onze vereniging aarzel dan niet om ons te contacteren.
Ambiance verzekerd ! 

Tot gauw !

Het Bestuur 
* Dienst enkel ter beschikking voor leden van ANCCE-Bélgica die in orde zijn met hun lidmaatschapsbijdrage van het lopende jaar.
** Opgelet, deze dienst is enkel ter beschikking voor leden van ANCCE-Bélgica die in orde zijn met hun lidmaatschapsbijdrage. De paarden die te koop of ter dekking aangeboden worden dienen op naam te staan in de Libro Genealógico van een lid. De hengsten die ter dekking worden aangeboden dienen minimaal APTO-goedgekeurd zijn. Alle advertenties die niet aan deze voorwaarden voldoen, worden niet gepubliceerd op de website.

Vind ons op facebook
Copyright © 2015 ANCCE-Bélgica, All rights reserved.