Copy
Newsletter Februari 2015

Beste leden en liefhebbers van de PRE,

Tijd voor een gloednieuwe editie van onze lente nieuwsbrief!

1) Lidmaatschap en lidgeld

Klein geheugensteuntje voor onze laatbetalers … Vergeet niet uw lidgeld te betalen voor dit jaar! Alle documenten en informaties kan u op onze site terugvinden onder de rubriek Lidmaatschap.

Opgelet, de rubrieksadvertenties van de leden die niet betaald hebben op 1 mei, zullen van de site afgehaald worden. Dit geldt ook voor de fokkers die op diezelfde datum niet betaald hebben. Ook zij zullen van de lijst van de fokkers-leden weggehaald worden.

Bent u eigenaar of Fokker van een PRE en vraagt u zich ook af wat de ANCCE-Bélgica voor u kan doen? Ga dan een kijkje nemen op onze site en klik op de link van de pagina van lidmaatschap.

2) Concurso morfologico

De wedstrijd morfologie en functionaliteit vindt dit jaar plaats op 22 en 23 augustus in de Ruiterschool van Oud-Herverlee.  Om er een geslaagd evenement van te maken, hebben we U nodig. Hebt u daarom een paar kostbare uurtjes vrij dat weekend, laat het ons weten en kom een handje toesteken. Aarzel dus niet ons hierover te contacteren. Ambiance bij de vleet !!!

Voor diegene die de wedstrijd financieel wensen te steunen en hun eigen zaak graag willen promoten, bestaan er verschillende sponsoring-formules. Contacteer ons vrijblijvend.

3) Keuring

De hengsten- en merriekeuring vindt plaats op 20 juni in Haras de Niaster (Aywaille) en 21 juni en in de Ruiterschool (Oud-Heverlee). Opgelet, u kan ten laatste tem 31 mei inschrijven ! 
Gelieve volgende documenten te gebruiken om u in te schrijven:
- Uitnodiging
- Tabel invullen
- Aanvullen van de SSI-dienst

4) Feest van het paard

We kregen de uitnodiging om deel te nemen aan de paardenras-voorstelling op het Feest van het paard in het Proviciaal Domein van Hélécine op 18 en 19 juli. De ANCCE-Bélgica zal er met een stand aanwezig zijn om het ras te vertegenwoordigen. Verder hebben we leden nodig om demonstraties in de piste te geven met hun PRE paard. Indien u hiervoor interesse hebt, laat het ons zo snel mogelijk weten en meldt ons ook welk soort optreden u zal doen (dressuur, working-equitation, vrijheidsdressuur, lange teugels,…) graag hadden we ook video/foto’s van uw presentatie gehad.

5) Mosquero

Onze eerste editie van Mosquero « nieuwe formule » is “in wording”. Er zijn nog reclameplaatsen beschikbaar voor uw fokkerij, uw bedrijf, uw rubrieksadvertenties (paarden te koop, dekhengst ter beschikking,verkoop materiaal, diensten,…) Er zijn lanceringstarieven, profiteer ervan! Infos per mail : info@ancce-belgica.be.

6) Kleine advertenties

Vind onze kleine advertenties van onze leden terug op onze website:

Paarden te koop **
Hengsten ter dekking **
Fokkerijen in België *

Om jouw advertentie te registreren, klik hier. Probeer er zelf voor te zorgen dat je een advertentie aanbiedt in het Frans én in het Nederlands, de eventuele vertaling zal niet door ons gebeuren.

Iedere week staat er een paard te koop, een hengst ter dekking en een fokkerij in de spotlights op onze facebook-pagina van ANCCE-Bélgica. We tellen momenteel al meer dan 1.000 likes!

7) Agenda

20-21/06/2015 : Keuring
18-19/07/2015 : Feest van het paard in Hélécine
22-23/08/2015 : Feria del Caballo Español et Concurso Morfológico


Tot binnenkort,

Het bestuur van de ANCCE-Bélgica* Dienst enkel ter beschikking voor leden van ANCCE-Bélgica die in orde zijn met hun lidmaatschapsbijdrage van het lopende jaar.
** Opgelet, deze dienst is enkel ter beschikking voor leden van ANCCE-Bélgica die in orde zijn met hun lidmaatschapsbijdrage. De paarden die te koop of ter dekking aangeboden worden dienen op naam te staan in de Libro Genealógico van een lid. De hengsten die ter dekking worden aangeboden dienen minimaal APTO-goedgekeurd zijn. Alle advertenties die niet aan deze voorwaarden voldoen, worden niet gepubliceerd op de website.

Vind ons op facebook
Copyright © 2015 ANCCE-Bélgica, All rights reserved.