Copy
         

Bijgeboekt: Ilse DeLange - New Amsterdam

Deze week kondigde Ilse DeLange haar New Amsterdam theatertour aan. Een theatertour waarbij Ilse DeLange naast veel muziek, ook grote en bekende hits live ten gehore gaat brengen. Sinds haar debuutalbum World Of Hurt en het succes met The Common Linnets behoort ze tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Op zaterdag 19 oktober 2019 komt Ilse met haar nieuwe theaterconcert New Amsterdam naar Theater aan het Vrijthof.

De online kaartverkoop start vrijdag 15 februari om 10.00 uur

Ilse DeLange - New Amsterdam Tour
zaterdag 19 oktober 2019 / 20.00 uur / Papyruszaal

Meer info & Tickets »

Bijgeboekt: Fred van Leer


Het eerste seizoen van Leer van Fred LIVE is een daverend succes: inmiddels hebben 23.000 vrouwen de volledig uitverkochte voorstellingen bezocht! Een reprise kan daarom niet uitblijven. De voorstelling Leer van Fred LIVE is echt een avond voor vrouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! Stylist Van Leer geeft ze tips en tricks en vertelt ze de do’s en vooral de vele absolute don’ts. 

De online kaartverkoop start donderdag 14 februari 2019 om 12.00 uur
 
Fred van Leer - Leer van Fred LIVE
donderdag 14 mei 2020 / 20.00 uur / Papyruszaal
Meer info & Tickets »
Talkshow op Valentijnsdag rondom Noem het maar liefde: 

LET’S TALK about Love, Sex and Relationships

Op 14 februari organiseert Toneelgroep Maastricht in samenwerking met Studium Generale een talkshow over liefde, seksualiteit en relaties. Twee experts belichten deze onderwerpen vanuit een wetenschappelijke kant, en als publiek nodigen we u uit om mee te praten in een informele setting. Dit alles onder muzikale begeleiding van Viktor Griffoen, die ook als muzikant en acteur bij Noem het maar liefde betrokken is. Lees meer >

Let op! De voertaal van dit evenement is Engels

Studium Generale - LET’S TALK about Love, Sex and Relationships
donderdag 14 februari / 20.00 uur / Radium Building, Toneelgroep Maastricht
 
Toneelgroep Maastricht - Noem het maar liefde
7 t/m 10 maart & 1 juni 2019 / Papyruszaal
Meer info & Tickets »

Van The Sound of Silence tot Central Park

Na het grote succes van vorig jaar keert The Simon and Garfunkel Story terug naar Theater aan het Vrijthof. In dit fascinerende concert wordt het meeslepende verhaal verteld over twee schoolvrienden uit New York die uitgroeien tot het meest succesvolle duo aller tijden: Simon & Garfunkel.

Charles Blyth als Garfunkel en Philip Murray Warson als Simon halen het beroemde tweetal met hun stemmen, hun uiterlijk en hun kleding verbluffend dichtbij. Ze vertellen over Simon & Garfunkel, hun samenwerking en hun dramatische breuk. Begeleid door een live band worden wereldhits als Mrs Robinson, Bridge Over Troubled Water, Homeward Bound, Cecilia en The Sound of Silence uitgevoerd.
 
The Simon & Garfunkel Story - Van The Sound of Silence tot Central Park (reprise)
dinsdag 19 februari 2019 / 20.00 uur / Papyruszaal
Meer info & Tickets »

Jandino als Judeska:
Een avondje bulderen van het lachen!

Na haar film- en tv-avonturen komt Judeska naar het theater. Het alter-ego van Jandino Asporaat belandt in een TBS-kliniek na meerdere aanvaringen met de wet, persoonlijke beledigingen en fysieke aanvallen tegen vrijwel iedereen die ze tegenkomt. In deze knotsgekke klucht gaat Judeska noodgedwongen op zoek naar zichzelf door middel van creatieve therapieën, groepsgesprekken en agressietraining. Maar als er één ding is waar Judeska niet tegen kan, is het wel verteld krijgen wat ze moet doen. Gaat het personeel er in slagen om van Judeska een beter mens te maken of zijn zij straks degene die therapie nodig hebben?

‘Een avondje uitbundig lachen zonder veel na te denken. Het is een feestje’
Theaterkrant 

Jandino - Judeska in de TBS-kliniek
vrijdag 22 & zaterdag 23 februari 2019 / 20.00 uur / Papyruszaal
Meer info & Tickets »

Niet alleen de koning, maar zijn hele koninkrijk sterft

Gebaseerd op de absurdistische klassieker De koning sterft van Ionesco maakt Olivier Diepenhorst samen met Abke Haring (winnares Theo d'Or Hamlet vs Hamlet), Krisjan Schellingerhout, Imke Smit en Jip van den Dool een muzikale en fantasievolle voorstelling over oog in oog staan met het grote einde. 

‘Haring is subliem; ze speelt geen oude man maar eerder
een overmoedige jongeling met stervensangst, herkenbaar in haar
weigering het noodlot te aanvaarden' 
NRC Handelsblad 

Toneelschuur Producties - De koning sterft
dinsdag 26 februari 2019 / 20:30 uur / AINSI
Meer info & Tickets »

Bekijk ons volledige programma:

Cabaret
Dans
Familie & jeugd
Musical, Show, Concert
Klassiek, Opera, Jazz
Theater

         


Copyright © Theater aan het Vrijthof 2019, Alle rechten voorbehouden.

Onze nieuwsbrief wordt met zorg gemaakt maar niets menselijks is ons vreemd. Het Theater aan het Vrijthof kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of onjuistheden. U kunt bij de UITbalie terecht voor accurate informatie. +31 (0) 43-350 55 55


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Theater aan het Vrijthof · Vrijthof 47 · Maastricht, Li 6211 LE · Netherlands