Copy
         

Geachte heer/mevrouw,

 
Op 28 maart 2019 lanceerden wij onze nieuwe website. Wellicht heeft u dit opgemerkt tijdens uw online bezoek of heeft u zelfs al online tickets besteld. Op dit moment zijn we nog druk bezig met het verder ontwikkelen van de website. Daarbij vinden wij uw mening als theaterbezoeker en gebruiker belangrijk.

Mijn naam is Carmen van Thoor en ik onderzoek op dit moment de usability en gebruiksvriendelijkheid van de nieuwe website van Theater aan het Vrijthof. Met deze enquête willen we de usability en gebruiksvriendelijkheid in kaart brengen. Daarom nodigen wij u uit om onderstaande vragenlijst in te vullen. Het invullen van de enquête duurt slechts 4 minuten. Alle gegevens zullen anoniem worden verwerkt.

Woensdag 1 mei 2019 worden onder alle deelnemers 10 keer 2 vrijkaarten verloot voor een van de onderstaande voorstellingen naar keuze:  Reeds gekochte tickets voor voorstellingen kunnen niet geretourneerd worden.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u met mij contact opnemen via carmen.van.thoor@maastricht.nl

Bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
Carmen van Thoor
Enquête invullen »
         


Copyright © Theater aan het Vrijthof 2018, Alle rechten voorbehouden.

Onze nieuwsbrief wordt met zorg gemaakt maar niets menselijks is ons vreemd. Het Theater aan het Vrijthof kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of onjuistheden. U kunt bij de UITbalie terecht voor accurate informatie. +31 (0) 43-350 55 55


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Theater aan het Vrijthof · Vrijthof 47 · Maastricht, Li 6211 LE · Netherlands