Copy
         

Kaj Gorgels; van YouTube en Expositie Robinson naar Theater aan het Vrijthof

Kaj Gorgels is bekend als televisiepresentator en YouTuber. Hij kreeg bij het grote publiek vooral naamsbekendheid door zijn deelname aan het achttiende seizoen van Expeditie Robinson en als presentator van Temptation Island VIPS. Dit jaar maakte hij bekend de nieuwe presentator van Expeditie Robinson te worden én maakt hij de overstap van YouTube en tv naar theater. Op woensdag 16 oktober 2019 staat Kaj Gorgels met zijn allereerste one-man theatershow Effe relativeren in Theater aan het Vrijthof. Effe relativeren gaat over wat je met jezelf aan moet als je eind twintig bent.

De online kaartverkoop voor Maastricht start op donderdag 21 februari 2019 om 10.00 uur.

Kaj Gorgels - Effe relativeren
woensdag 16 oktober 2019 / 20.00 uur / Papyruszaal

Meer info & Tickets »

Hét icoon van de disco; Donna Summer is terug!

Van Whitney Houston tot Beyoncé: Donna Summer is hét inspirerende voorbeeld voor elke muziekdiva die in haar voetsporen trad. Op pure wilskracht zong zij zich omhoog van gospelkoor tot dancefloor diva en werd als The Queen Of Disco het onbetwiste icoon van haar generatie. Carolina Dijkhuizen (o.a. Aïda, The Lion King, Dreamgirls, Sister Act, The Bodyguard) en The Gare du Nord Orchestra brengen Donna's roerige leven en onweerstaanbare dance hits tot leven in een spectaculaire tribute discoshow.

Donna Summer's Last Dance - Thank God it's Donna!
woensdag 27 februari 2019 / 20.00 uur / Papyruszaal
Meer info & Tickets »

Noem het maar liefde in première

Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger spelen de hoofdrollen in Noem het maar liefde, een gloednieuwe komedie van Toneelgroep Maastricht. Het stuk is een estafette van ontmoetingen die zich afspelen in het fameuze Majestic Imperial Hotel, waar in honderden kamers ruimte is voor eenzaamheid. De oude rockster en zijn willige groupie, de corpulente directeur en zijn ambitieuze secretaresse, de homoseksuele barman en de alleenstaande vrouw, het bejaarde stel, de succesvollen en de mislukten, er is één ding wat hen bindt: allemaal snakken ze naar ware liefde. In een regie van artistiek leider Michel Sluysmans wordt Noem het maar liefde een hilarische en ontroerende reis langs bedrog, eenzaamheid, verleiding, verlangen en intimiteit.
 
Toneelgroep Maastricht - Noem het maar liefde
7 t/m 10 maart & 1 juni 2019 (première 10 maart) / Papyruszaal
Meer info & Tickets »

Op hoop van zegen: klassieker met topcast

Op hoop van zegen is gebaseerd op het onverwoestbare toneelstuk van Herman Heijermans. De musical vertelt het verhaal van vissersweduwe Kniertje, die na het verliezen van verschillende gezinsleden voor het gruwelijke dilemma komt te staan of ze haar jongste zoon ook naar zee zal sturen. Het gevecht van Kniertje en de andere weduwen om te overleven terwijl ze onder allerlei sociale misstanden gebukt gaan, leidt tot één conclusie: de vis wordt duur betaald. 
Een indrukwekkende, ontroerende en eerlijke bewerking van een klassiek theaterstuk, vol prachtige muziek, aangrijpende scènes en een top cast bestaande uit o.a. Bill van Dijk, Mariska van Kolck, Joke de Kruijf en Rolf Koster. 
 
Op hoop van zegen - Bill van Dijk, Mariska van Kolck, Joke de Kruijf, Rolf Koster e.a.
dinsdag 12 maart 2019 / 20.00 uur / Papyruszaal
Meer info & Tickets »

Ballet de Lorraine brengt contrasterende double bill voor het eerst naar Nederland

Ballet de Lorraine presenteert de Nederlandse première van Elementen 1 - Room & Le surréalisme au service de la révolution. Deze spannende double bill brengt Zuiders surrealisme en Zwitserse precisie samen. De Vlaams-Zwitserse Cindy Van Acker opent met een dansvoorstelling die helemaal rond het idee van beperkingen draait en gewijd is aan de geometrische principes van de Griekse wiskundige Euclides. De vooraanstaande Spaanse choreograaf Marcos Morau liet zich op zijn beurt voor zijn stuk inspireren door surrealist Luis Buñuel en diens voorliefde voor dromen, maatschappijkritiek en de traditionele Spaanse volkstrommel. Een hallucinerende avond vol contrast is gegarendeerd.

Ballet de Lorraine Elementen 1 - Room & Le surréalisme au service de la révolution (Nederlandse première)
vrijdag 15 maart 2019 / 20.00 uur / Papyruszaal

Meer info & Tickets »

Bekijk ons volledige programma:

Cabaret
Dans
Familie & jeugd
Musical, Show, Concert
Klassiek, Opera, Jazz
Theater

         


Copyright © Theater aan het Vrijthof 2019, Alle rechten voorbehouden.

Onze nieuwsbrief wordt met zorg gemaakt maar niets menselijks is ons vreemd. Het Theater aan het Vrijthof kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of onjuistheden. U kunt bij de UITbalie terecht voor accurate informatie. +31 (0) 43-350 55 55


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Theater aan het Vrijthof · Vrijthof 47 · Maastricht, Li 6211 LE · Netherlands