Copy
         
Save the Date!
Woensdag 3 juli om 12:00 uur start de kaartverkoop voor
Festival de Nederlandse Dansdagen 2019!
Dinsdag 1 oktober barst de 22e editie van Festival de Nederlandse Dansdagen los. Zes dagen lang is de top van de Nederlandse danswereld in Maastricht om de ongekende diversiteit en kwaliteit van de Nederlandse dans met het publiek te vieren. Het festival presenteert dans op meer dan 15 locaties verspreid over de stad, met Theater aan het Vrijthof als bruisend festivalhart. Maar er is ook dans te beleven middenin de Maastrichtse wijken, op verrassende locaties en zelfs 24/7 online. Zes dagen lang is Maastricht dé plek waar grootmeesters, aanstormend talent en publiek elkaar ontmoeten bij voorstellingen, open studio’s, masterclasses, lezingen, films en warming-ups.

Koop uw kaarten vanaf 3 juli 12:00 uur via www.nederlandsedansdagen.nl, via deze link of telefonisch via 043 350 55 55.

Bekijk hier alvast het programma.


De Nederlandse Dansdagen en Theater aan het Vrijthof hopen u te mogen verwelkomen tijdens de eerste week in oktober!
Op 6 oktober sluiten de wereldberoemde Ruggeds het festival af met de voorstelling Between Us (15.00 uur, Theater aan het Vrijthof). 
         


Copyright © Theater aan het Vrijthof 2019, Alle rechten voorbehouden.

Onze nieuwsbrief wordt met zorg gemaakt maar niets menselijks is ons vreemd. Het Theater aan het Vrijthof kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of onjuistheden. U kunt bij de UITbalie terecht voor accurate informatie. +31 (0) 43-350 55 55


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Theater aan het Vrijthof · Vrijthof 47 · Maastricht, Li 6211 LE · Netherlands