Copy
         

Festivalbrochure Musica Sacra rolt van de pers

De voorbereidingen voor de zevenendertigste editie van festival Musica Sacra Maastricht zijn in volle gang. Zo rolt komende week de festivalbrochure van de pers, met daarin het complete programma voor de nieuwe editie. Op 2 juli valt deze brochure bij de bezoekers van de voorgaande twee edities op de deurmat. Heeft u geen brochure ontvangen, maar toch interesse in een exemplaar? Stuur dan een mail met uw gegevens en u ontvangt alsnog de festivalbrochure. Wilt u niet wachten op de brochure? Kijk dan alvast op musicasacramaastricht.nl. Tickets kopen kan vanaf zaterdag 6 juli, 12.00 uur voor vrienden. De reguliere verkoop start op dinsdag 9 juli. We wensen u alvast heel veel leesplezier!

Musica Sacra Maastricht
donderdag 19 t/m zondag 22 september 2019
Bekijk het festivalprogramma »

Aftrap serie Theater Onbegrensd op Manus van Alles Festival


Theater aan het Vrijthof is samen met Toneelgroep Maastricht afgelopen seizoen gestart met Theater Onbegrensd, een vertaling van het landelijke stimuleringsprogramma Theater Inclusief. Om een meer inclusief publiek aan te spreken gaat het theater de dialoog aan in de wijk om zo een zo breed mogelijk, sterk en duurzaam netwerk op te bouwen en drempels te verlagen. Vanaf het nieuwe seizoen presenteren we de voorstellingsserie Theater Onbegrensd waarin podiumkunsten gemaakt door multiculturele makers bedoeld voor een multicultureel publiek op de planken worden gebracht. De serie wordt officieel afgetrapt op Multicultureel Festival Manus van Alles.
Lees meer >


Multicultureel Festival Manus van Alles
zondag 23 juni 2019 / 10.30 tot 20.00 uur / Wittevrouwenveld (Frankenstraat, Edisonstraat en Voltastraat)
Meer informatie over het festival »

Theater aan het Vrijthof verheugt zich op zelfstandigheid

De kaartverkoop gaat als een speer en Theater aan het Vrijthof krijgt veel lof van zowel professionals als publiek naar aanleiding van de ingrijpende verbouwingen van de afgelopen jaren. "Wij zijn ons klaar aan het maken voor zelfstandigheid" aldus directeur Jean Boelen, die onderstreept dat de geluiden uit de politiek gunstig zijn. En dat is goed, want zelfstandigheid is een belangrijke volgende stap voor het theater, want een positie los van de gemeente biedt mogelijkheden voor ondernemen en samenwerkingen met andere partijen. "We verheugen ons er nu al op". 

Download het hele artikel uit Chapeau »

Theater aan het Vrijthof schenkt voordoek aan Muziekgieterij

In de zomer van 2019 wordt Theater aan het Vrijthof voor het derde jaar op rij verbouwd. Het beoogde resultaat is een optimale akoestiek op het toneel in de Papyruszaal. Daarnaast krijgt het podium een andere uitstraling. Het paarse voordoek wordt op het toneel vervangen door een nieuw exemplaar dat geschonken wordt door de Provincie Limburg. Afgelopen weekend werd het voormalige voordoek gedemonteerd en geschonken aan de Muziekgieterij, waar het doek een nieuwe bestemming krijgt.

Nominaties Zwanen 2019 bekend

De Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties en Festival de Nederlandse Dansdagen presenteren met trots de genomineerden voor de Zwanen. Genomineerd voor 'meest indrukwekkende dansproductie’ zijn Take Root van Imre van Opstal en Marne van Opstal voor NDT 1, Black Memories van AYA, Tafel van Vijf en BackBone en The Way You Sound Tonight van Arno Schuitemaker. Genomineerd voor de ‘meest indrukwekkende dansprestatie’ zijn de dansers Redouan Ait Chitt voor zijn rol in REDO van Shailesh Bahoran/ IRC, Chloé Albaret voor haar rol in Start to Finish van NDT 1 en Adi Amit voor haar rol in BROOS van Conny Janssen Danst. Op vrijdag 4 oktober worden tijdens Het Nederlandse Dansdagen Gala de winnaars bekend gemaakt. 

Het Nederlandse Dansdagen Gala
vrijdag 4 oktober 2019 / 20.30 uur / Papyruszaal
Lees meer »

Bekijk ons volledige programma:

Cabaret
Dans
Familie & jeugd
Musical, Show, Concert
Klassiek, Opera, Jazz
Toneel / Theater
Theatercollege

         


Copyright © Theater aan het Vrijthof 2019, Alle rechten voorbehouden.

Onze nieuwsbrief wordt met zorg gemaakt maar niets menselijks is ons vreemd. Het Theater aan het Vrijthof kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of onjuistheden. U kunt bij de UITbalie terecht voor accurate informatie. +31 (0) 43-350 55 55


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Theater aan het Vrijthof · Vrijthof 47 · Maastricht, Li 6211 LE · Netherlands