Copy
         

75 jaar bevrijding Limburg gevierd met Metropole Orkest 

en gasten Brigitte Heitzer, HAEVN, Frans Pollux en Blackbird 


Aankomend seizoen is het 75 jaar geleden dat Limburg van de Duitse bezetting werd bevrijd door de Amerikanen, Britten en Canadezen. De steden kleurden oranje, overal wapperde de Nederlandse vlag en Amerikaanse jazz hits schalden door de straten. Speciaal ter gelegenheid van ‘75 jaar bevrijding Limburg’ organiseren Jazz Maastricht, Theater aan het Vrijthof, Parkstad Limburg Theaters en De Maaspoort Theater en Events drie concertavonden met het Metropole Orkest en gastoptredens van Limburgse artiesten Brigitte Heitzer, HAEVN, Frans Pollux en Blackbird. Deze bevrijdingsconcerten worden in Limburg mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg. 

Metropole Orkest en Limburgse solisten - Songs of Freedom
zondag 15 september 2019 / 20.00 uur / Papyruszaal
Inleiding om 19.00 uur
Meer info & tickets »

Genomineerden Prijzen van de Nederlandse Dansdagen bekend!


Festival de Nederlandse Dansdagen maakt de genomineerden voor De Prijs van de Nederlandse Dansdagen Maastricht bekend. De prijs wordt uitgereikt tijdens Het Nederlandse Dansdagen Gala en is een stimuleringsprijs voor veelbelovende choreografen in Nederland. De winnaar krijgt de kans om aankomend jaar nieuw werk te initiëren en ontwikkelen, dat volgend jaar tijdens het festival in première gaat. Theater aan het Vrijthof vindt het belangrijk aanstormend talent een podium te bieden en we zijn dan ook bijzonder trots dat 2 van de 3 genomineerden aankomend seizoen al te zien zijn in Maastricht en landelijk herkenning krijgen door professionals uit het dansveld. De genomineerden zijn:

Connor Schumacher / 21 dec. 2019 / AINSI / Meer info & tickets »
Wubkje Kuindersma / vr 1 mei 2020 / AINSI / Meer info & tickets »
Choreografenduo Kim-Jomi Fischer en Marta Alstadsæter
Tickets Het Nederlandse Dansdagen Gala »

Bijgeboekt: STIP, een familievoorstelling over niet altijd krijgen wat je wilt

Een onderwerp waar volgens ons elke ouder mee te maken krijgt. STIP brengt een non verbale, muzikale en poëtische voorstelling over vriendschap, groeien en geven en nemen. Een voorstelling voor kinderen van 3+ die van hun ouders niet alles krijgen wat ze willen. 

Plots is ze daar, het meisje 
Plots is hij daar, een stippel, een spikkel,
een STIP!
STIP geeft, het meisje krijgt.
Maar het meisje wil meer en meer
Dus STIP geeft en geeft, tot…STIP stopt met geven.
Oei? Wat nu?


4Hoog - STIP 3+
zondag 3 november 2019 / 15.00 uur / AINSI

Meer info & tickets »

Laatste voorstelling Noem het maar Liefde 

 
De voorstelling Noem het maar liefde, geschreven door Ilja Leonard Pfeijffer en geregisseerd door Michel Sluysmans, tourt met zeer veel succes door Nederland en Vlaanderen. Inmiddels hebben ruim 15.000 mensen de voorstelling van Toneelgroep Maastricht gezien. Noem het maar liefde werd overstelpt met enthousiaste reacties en prachtige recensies. Uw allerlaatste kans om Noem het maar liefde te zien is in Maastricht. Wees er snel bij voor de laatste kaarten.

Toneelgroep Maastricht - Noem het maar liefde
zaterdag 1 juni 2019 / 20.00 uur / Papyruszaal
Meer info & tickets »

Grande Finale Wiecker Tribbenaol:
Extra kaarten laatste Narrenrechtbank

De Grande Finale van ‘t Wiecker Tribbenaol blijkt mateloos populair. Kaarten voor de laatste narrenrechtbank op zondag 24 november om 14.00 uur waren in mum van tijd uitverkocht. Reden voor de organiserende stichting Revue aon de Maos om een tweede voorstelling te doen die dag. Ed Moenen, voorzitter van de stichting, is trots op de tweede voorstelling. ‘Dit laat maar weer eens zien dat (humoristische) dialectvoorstellingen enorm in trek zijn.’ Bij de Grande Finale worden niet alleen één of meerdere bekende Maastrichtenaren gedaagd, maar komen ook diverse oud-veroordeelden langs. 

Wiecker Tribbenaol - Grande Finale
zondag 24 november 2019 / 20.00 uur / Papyruszaal

Meer info & tickets »

Allerbeste komedieacteurs van Nederland sluiten theaterseizoen in stijl af

Sluit het theaterseizoen zonnig af met dé kampeerkomedie Single Camping. Met de allerbeste komedieacteurs van Nederland: Tjitske Reidinga (Gooische Vrouwen), Peter Blok (Penoza), Rop Verheijen (Familie Kruys), Elise Schaap (De TV Kantine, Familie Kruys) en Ilse Warringa (Juf Ank in De Luizenmoeder). Single Camping is een voorstelling voor iedereen die single is of dat ooit was, het heel graag zou willen zijn of juist nooit hoopt te worden. Voor iedereen die dolgraag kampeert of dat juist haat. Flirten met een wc-rol onder de arm, slapen op een mierenhoop, stiekeme hunkering bij het kampvuur en te intense sociale controle.  

Single Camping - Tjitske Reidinga, Peter Blok, Rop Verheijen, Elise Schaap, Ilse Warringa
vrijdag 14 en zaterdag 15 juni 2019 / 20.00 uur / Papyruszaal

Meer info & tickets »

Bekijk ons volledige programma:

Cabaret
Dans
Familie & jeugd
Musical, Show, Concert
Klassiek, Opera, Jazz
Toneel / Theater
Theatercollege

         


Copyright © Theater aan het Vrijthof 2019, Alle rechten voorbehouden.

Onze nieuwsbrief wordt met zorg gemaakt maar niets menselijks is ons vreemd. Het Theater aan het Vrijthof kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of onjuistheden. U kunt bij de UITbalie terecht voor accurate informatie. +31 (0) 43-350 55 55


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Theater aan het Vrijthof · Vrijthof 47 · Maastricht, Li 6211 LE · Netherlands