Copy
         

15-Jarig jubileum, 100ste voorstelling en miljoenste bezoeker voor Rieu 

Vorige week trapte André Rieu de jubileumeditie van zijn Vrijthofconcerten af. De Maastrichtse vioolvirtuoos viert dit jaar het 15-jarig jubileum van zijn traditionele reeks zomerconcerten, met daarin het honderdste concert en de miljoenste bezoeker! Wilt u er bij zijn? Wees er dan snel bij en geniet onder het genot van een driegangendiner vanaf het terras van Theater aan het Vrijthof van het ultieme zomergevoel terwijl de mooiste melodieën het Vrijthof vullen. 

André Rieu - Terrasarrangementen 2019
Er zijn nog tickets voor 11, 12, 14 & 18, 19, 21 juli 2019 / 18.30 uur / Vrijthof
Meer informatie & tickets »

Gezocht: Kidsreporter Back to Oz (10-14 jaar)

Maak je graag Instagram stories? Wil je meekijken achter de schermen bij een voorstelling? Word dan nu kidsreporter voor familiemusical Back to Oz! Als kidsreporter krijg je een masterclass reportage maken voor social media van Je Weet Zelf TV op zondag 15 september in Utrecht. Daarnaast maak je een verslag van de presentatie van Back to Oz tijdens het Uitfeest in Stadsschouwburg Utrecht en ontmoet je de cast. Als kers op de taart ben je, samen met een begeleider (18+), VIP-genodigde bij de première van Back to Oz op vrijdagavond 20 december. Hier breng je in de praktijk wat je geleerd hebt en doe je verslag voor de social media kanalen van Theater aan het Vrijthof. Wil jij of ken je iemand die kidsreporter wil worden? Laat ons dan via onderstaande button weten waarom en wie weet ben jij de gelukkige!

Het Filiaal - Back to Oz 8+
zondag 12 januari 2020 / 15.00 uur / Papyruszaal
Meld je aan als kidsreporter »

Maastricht danst in seizoen 2019-2020!

Het dansseizoen wordt begin oktober afgetrapt tijdens Festival de Nederlandse Dansdagen, waarna gedurende het seizoen ruim 50 nieuwe dansvoorstellingen te zien zijn in Maastricht. Van grote zaalvoorstellingen van Nederlands Dans Theater, Taiat Dansa, Isabelle Beernaert en Introdans tot intieme voorstellingen van aanstormende talenten in AINSI.

Bekijk het dansprogramma »

Amarcord opnieuw te gast bij Musica Sacra

Gisteren startte de kaartverkoop van Musica Sacra, het kunstenfestival dat van 19 t/m 22 september plaatsvindt op unieke locaties in Maastricht en daarbuiten. Het hele programma vindt u hier >>

Een van de vele pareltjes is het concert van Amarcord. Verwacht een unieke klankkleur, adembenemende vocale versmelting, authenticiteit en excellentie naast humor en charme. Het internationaal gelauwerde ensemble is opgericht door vijf voormalige leden van het wereldberoemde koor van de Thomaskirche in Leipzig en verbindt muziek uit de Middeleeuwen en Renaissance met hedendaagse composities. Tijdens hun passage in Musica Sacra 2007 zongen ze al eens de sterren van de hemel. Kom opnieuw genieten in de Onze Lieve Vrouwebasiliek! 

Amarcord
vrijdag 20 september 2019 / 17.00 uur / Onze Lieve Vrouwebasiliek

Meer informatie en tickets »

Bekijk ons volledige programma:

Cabaret
Dans
Familie & jeugd
Musical, Show, Concert
Klassiek, Opera, Jazz
Toneel / Theater
Theatercollege

         


Copyright © Theater aan het Vrijthof 2019, Alle rechten voorbehouden.

Onze nieuwsbrief wordt met zorg gemaakt maar niets menselijks is ons vreemd. Het Theater aan het Vrijthof kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of onjuistheden. U kunt bij de UITbalie terecht voor accurate informatie. +31 (0) 43-350 55 55


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Theater aan het Vrijthof · Vrijthof 47 · Maastricht, Li 6211 LE · Netherlands