Copy
         

De vrije verkoop voor theaterseizoen 2019-2010 is gestart!


Inmiddels hebben alle acteurs, dansers en musici weer een plekje weten te bemachtigen op onze website. Van Huub Stapel met de opvolger van Mannen komen van Mars, Theo Maassen, Najib Amhali, Back to Oz, Jon van Eerd, Nienke Plas, Herman van Veen, Metropole Orkest, Nationale Opera & Ballet, Jeroen van Koningsbrugge tot Paul van Vliet, Rowwen Hèze, OG3NE, Toneelgroep Maastricht, BLØF en 400 andere voorstellingen. Neem daarom gerust de tijd om het nieuwe theaterprogramma te bekijken en bestel op uw gemak uw kaarten.
Bekijk het hele programma »

Maastricht Toneelstad

Maastricht is dé toneelstad van Limburg! Méér dan 100 nieuwe toneelvoorstellingen zijn aankomend seizoen 2019-2020 te zien in Maastricht. Van ons eigen huisgezelschap Toneelgroep Maastricht tot Internationaal Theater Amsterdam, Toneelgroep Oostpool, Orkater, Het Zuidelijk Toneel, Theater Rotterdam, Het Nationale Theater en NTGent.

Bekijk het toneelaanbod »

De keuze van... Servé Hermans

In 'de keuze van...' vragen we allerhande mensen, van regisseur tot bezoeker, waar zij aankomend theaterseizoen naar uitkijken. Deze keer is het de beurt aan artistiek leider van Toneelgroep Maastricht, Serve Hermans. Servé maakt zijn keuze op basis van zijn voorliefde voor grote tableaus met veel muzikaliteit en beeldende mise-en-scènes, op basis van voorstellingen naar boeken die hij zelf prachtig vindt, gezelschappen waar hij ooit heeft gewerkt, acteurs waarmee hij werkte of iemand waarmee hij graag zou willen werken. Misschien wel een uitnodiging voor Hadewych Minis. 

De keuze van Servé Hermans »

Een magisch en spectaculair familie- en jeugdprogramma

 
Vlieg binnen in de wereld van Nimmerland met Peter Pan én ontdek samen met Toneelgroep Maastricht De Geheime Tuin waar niets is wat het lijkt. Het familie- en jeugdprogramma van Theater aan het Vrijthof is aankomend seizoen magisch en spectaculair. Van de Sprookjesboom van Efteling Theaterproducties, Dolfje Weerwolfje, Back To Oz, HNTjong, Buurman & Buurman tot de heerlijke familiemusical Repelsteeltje, Het Laagland en Juf Roos.
 
Bekijk het familie- en jeudprogramma »

Een terugblik op ‘Een avond met… Erik van Muiswinkel’

 
Afgelopen maandag startte Theater aan het Vrijthof een nieuwe seizoenstraditie waarbij we ons nieuwe theaterseizoen presenteren in 'Een avond met...’ en dit jaar met Erik van Muiswinkel. Samen met, VSCD-directeur Gabbi Mesters, wethouder Jim Janssen, muziektheatermaker Gable Roelofsen (Het Geluid) en theaterdirecteur Jean Boelen werd er gepraat over de diversiteit in de stad en in het theater. Vol trots kijken we terug op een mooi programma met mooie performances, veel lachende gezichten en zo nu en dan een serieuze noot. Op naar een mooi theaterprogramma.
 
Extra bijgeboekt:
Erik van Muiswinkel - Buigt allen mee voor Drs. P.

14 oktober / Papyruszaal 
Meer info & tickets »

Bekijk ons volledige programma:

Cabaret
Dans
Familie & jeugd
Musical, Show, Concert
Klassiek, Opera, Jazz
Toneel / Theater
Theatercollege

         


Copyright © Theater aan het Vrijthof 2019, Alle rechten voorbehouden.

Onze nieuwsbrief wordt met zorg gemaakt maar niets menselijks is ons vreemd. Het Theater aan het Vrijthof kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of onjuistheden. U kunt bij de UITbalie terecht voor accurate informatie. +31 (0) 43-350 55 55


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Theater aan het Vrijthof · Vrijthof 47 · Maastricht, Li 6211 LE · Netherlands