Copy
         

Start kaartverkoop 't Schaep met de 5 Pooten

 
Vandaag om 16:00 uur start de ticketverkoop van ’t Schaep met de 5 Pooten, een gloednieuwe musical vol Amsterdamse gein en onvergetelijke melodieën. We maken opnieuw kennis met de ontroerende, hartveroverende, hilarische stamgasten van café ’t Schaep. Zo zien we kroegbaas Kootje de Beer, zijn maat Lukas, buurvrouw Doortje en alle vaste klanten in een nieuw, fris verhaal van Raoul Heertje. Weer wordt er te veel gedronken en geroddeld, maar nooit te veel gelachen. Al eeuwenlang hebben ze mot, maar toch kunnen ze nog steeds niet zonder elkaar. Want: We benne op de wereld om mekaar te helpen, niewaar?

't Schaep met de 5 Pooten - Remko Vrijdag/Paul Groot, Eva Van der Gucht, Ellen Pieters e.a.
maandag 21 & dinsdag 22 oktober / 20:00 uur / Papyruszaal
Meer info & tickets »

Win! Samen met Yentl en de Boer

Yentl en de Boer hebben een leuke boodschap! Ze hebben namelijk iets te vieren, omdat ze met Stop de tijd genomineerd zijn voor de Annie M.G. Schmidtprijs 2019. Dit is de prijs voor het beste oorspronkelijke Nederlandstalige kleinkunstlied van het voorafgaande seizoen. De prijsuitreiking is aanstaande zondag 14 april in Amsterdam. Om jou te laten delen in de feestvreugde, maak jij ook kans op een prijs! Wil jij de nieuwe cd van het duo winnen? Stuur dan een e-mail en vertel waarom jij deze prijs verdient! Yentl en de Boer is op donderdag 25 april met Magie in Maastricht te zien is. 

Yentl en de Boer - Magie
donderdag 25 april / 20:00 uur / Papyruszaal

Meer info & tickets »

Naastenliefde als reddingsboei tijdens coma

Als gevolg van een thermische shock tijdens een wintertour in Canada, belandt danseres en choreografe Michèle Anne De Mey plots in een coma waaruit ze pas na een tijd zal ontwaken. In Amor herbeleeft zij die bijna-doodervaring en de overweldigende liefde die zij van haar naasten voelt in een magisch visioen van licht en warmte. Amor is door zijn thematiek, de magnifieke filmbeelden van echtgenoot Jaco Van Dormael, magische theatertechnieken, Purcells prachtige muziek, het schitterende decor en het fascinerende samenspel tussen danseres en projecties een indringende en emotionerende voorstelling. Een universum waarvan je het bestaan niet kende.

Michèle Anne De Mey - Amor
dinsdag 16 april / 20:00 uur / Papyruszaal

Meer info & tickets »

Publiek zit op het toneel bij Onze straat

Het Nationale Theater brengt Onze straat, een voorstelling over een straat, in een stad, ergens in Europa. Een straat zoals er duizenden zijn, met bewoners die wel een voordeur maar niet hun leven delen. In drie grote scènes leren we negen bewoners kennen. We zien hoe hun levens zich in twaalf jaar ontwikkelen. En hoe om hen heen de straat verandert: mensen verhuizen, er ontstaan liefdes, kinderen worden geboren, ouderen sterven. Niets blijft zoals het is, maar het leven gaat door.

U zit rondom de acteurs op het toneel. Tussen de scènes en na afloop worden hapjes en drankjes uitgedeeld. Het van dichtbij volgen van een intieme voorstelling op het toneel zorgt voor een onvergetelijke theaterbelevenis.

Het Nationale Theater  - Onze straat
donderdag 18 & vrijdag 19 april / 20:00 uur / Papyruszaal (toneel-op-toneel)
Inleiding om 19:00 uur

Meer info & tickets »

Mr Gerard Spong geeft theatercollege strafrecht


Een theatercollege over het leven en de carrière van één van Nederlands meest vooraanstaande strafrechtadvocaten: Mr. Gerard Spong. Hij zit al veertig jaar in het vak en is maar liefst zeven keer uitgeroepen tot Nederlands beste advocaat. Spong geeft een intrigerende kijk in het functioneren van een advocaat in strafzaken. De taakopvatting van een advocaat, dilemma’s en bewijsperikelen komen ruim aan bod. Spong bespreekt deze facetten mede aan de hand van een aantal geruchtmakende moordzaken, zedenzaken en fraudezaken.
 
'Met hier en daar een grapje zorgt hij dat het geen zware kost wordt.'
Ilovetheater.nl ★★★★

'Het theatercollege van Mr Gerard Spong staat als een huis.'
Theaterparadijs ★★★★


Mr. Gerard Spong - In Vertrouwen
vrijdag 26 april / 20:00 uur / Papyruszaal

Meer info & tickets »

Bekijk ons volledige programma:

Cabaret
Dans
Familie & jeugd
Musical, Show, Concert
Klassiek, Opera, Jazz
Toneel / Theater
Theatercollege

         


Copyright © Theater aan het Vrijthof 2018, Alle rechten voorbehouden.

Onze nieuwsbrief wordt met zorg gemaakt maar niets menselijks is ons vreemd. Het Theater aan het Vrijthof kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of onjuistheden. U kunt bij de UITbalie terecht voor accurate informatie. +31 (0) 43-350 55 55


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Theater aan het Vrijthof · Vrijthof 47 · Maastricht, Li 6211 LE · Netherlands