Copy

UITNODIGING
 
Beste Diergeneeskunde-collega,
 
Hierbij willen we je graag uitnodigen voor een bijeenkomst met thema ‘Genderdiversiteit’, door het Vrouwennetwerk Universiteit Utrecht speciaal georganiseerd voor  medewerkers (v/m) van de faculteit Diergeneeskunde.
We hebben speciaal voor deze gelegenheid Aletta Kraneveld bereid gevonden een inspirerend verhaal te komen vertellen. Mis deze unieke kans niet en meld je z.s.m. aan!
 
Wanneer: donderdag 9 juni van 14.30 tot 17.30 uur
Waar: in C029, Andoclusgebouw, Yalelaan 1, Utrecht

Wat gaan we doen?
 
14.30:  Welkom, korte voorstelronde.
15.00: Dr. Aletta Kraneveld vertelt over de stand van zaken rondom genderdiversiteit binnen de faculteit Betawetenschappen.
15.30:  Gelegenheid tot het stellen van vragen en discussie
16.00: Katrien Reuser (HR) over genderdiversiteit bij Diergeneeskunde
16.10: Verkennende ronde ‘werk aan de winkel’.  Welke van de besproken diversiteitsthema’s zijn herkenbaar voor mensen werkzaam bij DGK? Waar liggen de kansen, waar is behoefte aan, wat is er naar jouw inzicht nodig om talentvolle vrouwen binnen de faculteit op de juiste plek te krijgen/houden?
17.00: Afronding en afsluiting met, voor wie wil, de mogelijkheid tot napraten in de Basket.
Informatief: de good practice binnen Bètawetenschappen inspireert elders binnen de Universiteit Utrecht tot initiatieven. Ook bij Diergeneeskunde lijkt de tijd rijp voor goede initiatieven. Wat valt er op te steken van de Betafaculteit?

Netwerken: Diergeneeskunde is een uitgestrekte faculteit met allerlei onderdelen, waarbij je niet altijd veel faculteitsbrede collega’s spreekt. Ontmoeting en uitwisselen van ervaringen kan dan nieuwe inzichten en contacten opleveren.

Awareness: binnen de Universiteit Utrecht staat (gender)awareness in toenemende mate in de aandacht.  Hoe gaat het met het bewustzijn van mogelijke genderbias, mindbugs en facultaire werkcultuur?
Dr. Aletta Kraneveld  is voorzitter van de diversiteitscommissie Bètawetenschappen en universitair hoofddocent Farmaceutische wetenschappen / Immunopharmacology. Ze zal het een en ander vertellen over de ontwikkelingen en activiteiten rondom (gender)diversiteit en de vier deelprojecten die daar eind 2014 zijn opgestart (lees hier meer) en over de totstandkoming ervan. 

Je krijgt deze uitnodiging  omdat je interesse hebt getoond in de activiteiten van het Vrouwennetwerk Universiteit Utrecht en/of ons magazine Pandora. Mogelijk heb je ooit deelgenomen aan een training of bijeenkomst, of ben je eenvoudig geïnteresseerd in (gender)diversiteit binnen je faculteit. Of omdat je geinteresseerde medewerkers / collega's hebt.

Het Vrouwennetwerk Universiteit Utrecht is nadrukkelijk een platform; er zijn universiteitsbreed uiteenlopende vrouwen én mannen bij ons aangesloten, omdat ze zich betrokken voelen bij genderdiversiteit (i.e. evenredige vertegenwoordiging van vrouwen) in de academia.

Aio’s, postdocs, UD’s  en hoogleraren, maar ook secretaresses, beleidsmedewerkers, managers en HR-adviseurs: meer dan tachtig mensen werkzaam binnen DGK staat op onze adreslijst. Maar ook als je er niet op staat, en het onderwerp spreekt je aan, ben je welkom!
 
Wil je meepraten tijdens deze unieke middag? We stellen het zeer op prijs als je komt!  Jouw input doet ertoe! Meld je snel aan door een mail te sturen aan vrouwennetwerk@uu.nl of aan a.m.vangijtenbeek@uu.nl.
 
Bekijk ook onze geheel vernieuwde website!
www.uu.nl/vrouwennetwerk
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Email
Email
Intranet
Intranet
Copyright © 2016 Vrouwennetwerk Universiteit Utrecht, All rights reserved.Afmelden van de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp