Copy

Uitnodiging Open Huis
Kom donderdagavond 27 augustus (19 – 21u) naar ons Open Huis in Het Palet, Kozakkenkamp 33 in Ermelo. Krijg een indruk van ons cursusaanbod, maak een praatje met docenten, doe mee met de les Vrolijk&Frans, doe een taaltestje en bespreek op welk niveau u zich kunt inschrijven voor een taalcursus.
Let op!  Dit jaar is er alleen in Ermelo een Open Huis!

Colofon

Volksuniversiteit Veluwerand | Ermelo / Harderwijk | (0341) 55 20 55 | info@vuvera.nl | www.vuvera.nl
Nieuw, leerzaam, uitdagend en gezellig!
Hieronder volgt een korte opsomming van wat voor  wij allemaal te bieden hebben. Op de site is alle informatie te vinden. Het wordt moeilijk kiezen!
  • Leuk om samen te doen of cadeau te geven! De spannende nieuwe workshops op creatief gebied: etsen, vilten, powertex, glas in lood, hoedenmaken, glasdeco, groendeco, glasfusing
  • Kijk ook eens bij Denken en Doen: NLP, interieur ontwerpen, djembee, bridge.
  • En bij Lichaam en Geest: Yoga, aardstralen, kernkwadranten, nek- en schoudermassage.
  • Duik in de tijd met onze geschiedeniscursussen en lezingen: 20e eeuw, China, Indonesië, Harderwijk, Putten.
  • 'All in the family' is het thema van de literatuur/leescursus.
  • Onze goedlopende kunstseries hebben dit jaar weer interessante onderwerpen; samengesteld juist met het oog op diverse tentoonstellingen in het land.
  • In november zijn er 3 totaal verschillende kookworkshops
  • Kinderkunst in Het Palet in samenwerking met Cultuurkust
Oud en vertrouwd

Aanmelden
Veel van onze cursussen starten in de 2e helft van september; sommige al een week eerder. Meldt u dus op tijd aan. Uiterlijk 1 week van tevoren wordt bepaald of er voldoende deelnemers zijn om  een cursus (lezing, workshop) door te laten gaan. Jammer voor u en anderen als u zich te laat inschrijft.
Aanmelden: bij voorkeur op de site.

Hebt u op de site de Timeline al bekeken? We hebben al veel complimenten gekregen over deze handige tool.
 

Bij het overlijden Agnes de Boer
Dan is er nog een verdrietig bericht.
Op 30 juli is, 2 dagen na haar 68e verjaardag, overleden onze oud-administratrice Agnes de Boer. Zij is meer dan 21 jaar de spil van ons kantoor geweest; voor velen was zij het gezicht en de stem van Vuvera. Hoewel zij al anderhalf jaar geleden vanwege haar ziekte plotseling moest stoppen met werken, zullen nog velen van u warme herinneringen aan haar hebben. Wij wensen haar familie veel sterkte toe in de komende tijd.
Openingstijden kantoor:
Hoewel het kantoor nog gesloten is, wordt er alweer veel werk verricht. De inschrijvingen worden verwerkt, de vragen via de site worden beantwoord en het antwoordapparaat wordt beluisterd. Wilt u bij het inspreken uw telefoonnummer en adres niet vergeten te noemen? Nu kunnen we sommige vragen niet beantwoorden, omdat die informatie niet is genoemd.

Papieren cursusoverzichten zijn te vinden bij  Het Palet, de bibliotheken, gemeentehuizen, cursuslocaties en de vvv's van Harderwijk, Ermelo en Putten.
 

Agenda
Open Huis, Ermelo:                        27 augustus
Jaarmarkt Ermelo:                          29 augustus
Cultuurdag Putten:                           5 september
Start nieuwe cursusjaar:  tweede helft september

Tot ziens!

Vuvera is ook te vinden op Twitter, Facebook en Linkedin. Ook daar zien we u graag! We vinden het fijn als u ons actief volgt.
 

Het kantoor van Vuvera is behalve op woensdag elke werkdag geopend tussen 9.30 en 11.30 uur, behoudens schoolvakanties en feestdagen.

Adres: Kozakkenkamp 33 - 3851GJ - Ermelo - T0341 552055 - info@vuvera.nl  - www.vuvera.nl