Copy

NIEUW   NIEUW   NIEUW   NIEUWS

Wij hebben u heel wat nieuwtjes te vertellen... In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws over:   
Nieuwe voorzitter -  Nieuwe website -  Nieuw cursusprogramma -  Nieuwe cursussen
Gelukkig blijft er ook heel veel bij het oude... maar dat is geen nieuws!  

Colofon

Volksuniversiteit Veluwerand | Ermelo / Harderwijk | (0341) 55 20 55 | info@vuvera.nl | www.vuvera.nl

Vuvera heeft een nieuwe voorzitter.

Tijdens de opening van de eindtentoonstelling van de creatieve cursussen  maakte voorzitter Bob Links bekend dat hij na een voorzitterschap van 12 ½ jaar zijn functie neerlegt. Dat doet hij met een gerust  hart, want hij heeft een goede opvolger gevonden. Gemeenteraadslid Ida Stoevelaar uit Harderwijk neemt het stokje van hem over.
Zij zegt hierover:
 “Ik wil mij graag inzetten voor Vuvera, ik heb ervaren tijdens mijn inwerkperiode, dat er bestuurt en gewerkt wordt door een enthousiaste club mensen. Samen met hen wil ik, gebruik makend van mijn netwerk, Vuvera nog meer op de kaart zetten. Inmiddels is er al overleg met diverse instanties, ook in Harderwijk, over samenwerking in de regio.  Zo doet Vuvera haar naam, Veluwerand, steeds meer eer aan…”
Wij danken Bob voor zijn geweldige inzet al die jaren en we heten Ida van harte welkom.
Dus: Goodbye Bob, Hallo Ida!
 

Nieuwe website

Met grote blijdschap geven wij kennis van de geboorte van onze nieuwe website!
Zoals u wel gemerkt zult hebben, voldeed de oude site niet meer; er waren storingen en het navigeren leverde steeds meer problemen op.
Gelukkig hebben wij Nico Somerwil bereid gevonden om een heel nieuwe site te bouwen. Zo is Vuvera weer helemaal up to date en kunnen wij u beter helpen. U zult dat als gebruiker zeker merken, omdat er op eenvoudige wijze veel meer informatie te vinden is. Uiteraard kunt u zich via de site ook aanmelden voor de cursus van uw gading. www.vuvera.nl

 

Nieuw cursusprogramma  

Het programma voor het volgende cursusjaar is klaar!
Er is weer hard gewerkt om een interessant aanbod samen te stellen. Naast de cursussen die al jaren een groot succes zijn, is er ook een aantal totaal nieuwe cursussen voor u bedacht!
Wat dacht u van Glassfusing, Schilderen met was,  of Nek- en schoudermassage?  Dit zijn maar een paar van onze nieuwelingen... Kijk eens rustig rond op de site in ons cursusprogramma en laat u verrassen!
Ook deze zomer zijn er een paar 3-daagse zomercursussen voor degenen die eens langer aan een werkstuk willen werken of een nieuwe techniek willen proberen; het gaat om  beeldhouwen en raku stoken. Voor deze creatieve cursussen hoeft u dus niet een reis naar Frankrijk/Griekenland te boeken; het kan ook gewoon op de Veluwe!

Er was veel moois te zien op de expositie.

Ook dit jaar waren er weer prachtige werkstukken te bekijken op de eindtentoonstelling van de creatieve vakken: fotografie, keramiek, tekenen en schilderen. Ook de kindercursus tekenen was vertegenwoordigd. Dat belooft wat voor de toekomst!
Enkele cursisten van Vrolijk&Frans lieten zich tijdens de feestelijke opening ook niet onbetuigd: er werden leuke Franse liedjes gezongen....

Jubileumactiviteiten groot succes!

Elke maand wordt er een speciale jubileumactiviteit georganiseerd; een vijftigjarig bestaan is tenslotte een goede reden voor een feestje.
De jubileumactiviteiten zijn een enorm succes. De deelname was boven verwachting en men was heel enthousiast. Na de zomervakantie begint de tweede helft van ons jubileumprogramma. Bij sommige activiteiten is het aantal deelnemers beperkt; wacht dus niet te lang met inschijven.

Veel cursussen zijn inmiddels afgelopen. Langzaam maar zeker gaan we naar de zomervakantie. Dat betekent niet dat er stilgezeten wordt bij Vuvera.
De data van onze Open Huizen zijn al bekend; u kunt dan kennismaken met onze docenten/coördinatoren, een indruk krijgen van onze cursussen en overleggen welk taalniveau het beste bij u past.

              28 augustus, donderdagavond in Harderwijk, De Kiekmure
              29 augustus, vrijdagavond in Ermelo, Het Palet


Veel plezier bij het bekijken van onze nieuwe site en het uitzoeken van een cursus. We verwelkomen u volgend seizoen graag! Tot ziens en een mooie zomer toegewenst.