Copy

Vuvera is nu ook actief in Putten!
De komende maanden organiseert Vuvera voor het eerst ook minicursussen, lezingen en workshops in Putten. Zo kan de Puttense bevolking alvast kennismaken met een (klein) gedeelte van ons cursusaanbod. In september start het nieuwe seizoen ook in Putten met een mooi programma. Ook inwoners uit de omgeving zijn bij alle activiteiten van hárte welkom! We heten niet voor niets: Veluwerand!

Colofon

Volksuniversiteit Veluwerand | Ermelo / Harderwijk | (0341) 55 20 55 | info@vuvera.nl | www.vuvera.nl

Voorjaarsprogramma in Putten
Met de zomer in zicht is er dit voorjaar keus in Talen op Reis, Fotografie en Kunst. Want na een goede voorbereiding geniet je meer van je vakantie! Ook zijn er interessante lezingen en leuke workshops te volgen. En…de jeugd is niet vergeten!
Als u op de links klikt, leest u alle informatie. Kijk eens rond op deze site en laat  u verrassen!
We begroeten u graag op onze activiteiten.

Sta op reis niet met de mond vol tanden
De vakantie wordt extra leuk als je een praatje met de plaatselijke bevolking kunt maken en als je ook al wat weet over de gewoontes en gebruiken in het land. Daarom  bieden wij dit voorjaar korte taalcursussen aan voor op reis.
Het gaat om Turks, Grieks, Noors en Frans(jeugd) in Putten. In Ermelo zijn de introductiecursussen Spaans en Italiaans te volgen. Hebt u ooit een cursus Frans gevolgd of bent u benieuwd wat u nog van de Franse taal begrijpt? Dan zijn de ‘Soirees Surprises’ wat voor u; dan kunt u meteen ook proeven van deze unieke manier van Frans leren.

Wat een kunst!
Bij Vuvera kunnen kunstliefhebbers hun hart ophalen deze lente. Er is te kiezen uit minicursussen en lezingen over Moderne Kunst. Vanuit verschillende invalshoeken worden aspecten van kunst besproken.
In Harderwijk starten op 2 maart Moderne Kunst 1945-heden en op 3 maart Kijk op Kunst (beide 4 avonden).
In Putten zijn er in maart lezingen over Pablo Picasso en Vincent van Gogh. Ook in Putten starten op 7 april de 3-delige cursus Meesters in Vernieuwing en op 13 april Moderne Kunst van 1850-1945 (2-delig).
Voor degenen die niet kunnen kiezen: het is zelfs mogelijk om al deze cursussen te volgen! Dan maakt niemand u meer iets wijs (over kunst)!
Fotografie
Heeft u dat nu ook? Tegenvallende (vakantie)foto’s? Dat kunt u voorkomen door de 6-delige cursus Leren Fotograferen te doen (start 9 april)en u kunt dat verhelpen na  Beeldbewerking met Fotoshop (4x vanaf 2 juni). Beide dit voorjaar te volgen in Stroud te Putten.
Workshops
De heel populaire workshop Glasfusing in de magnetron wordt op zaterdag 14 maart ook aangeboden in Putten. Er is maar een beperkt aantal plaatsen, dus meldt u snel aan.
Op donderdagavond 26 maart kunt u een mooie groendecoratie maken; dan ziet met Pasen uw huis of tuin er feestelijk uit.
Wilt u leren werken met GPS? Kom dan dinsdagavond 31 maart naar Stroud in Putten (u kunt gewoon de borden volgen...)
Kinderen leren in 3 (dinsdag)middagen hoe ze lege limonadeblikjes kunnen recyclen, Kindcentrum Pepersgoed.
Vuvera zet goede traditie van VuPutten graag voort!
De lezingen die door VuPutten altijd georganiseerd werden, stonden goed aangeschreven. Vuvera wil deze traditie graag voortzetten! Wij hopen dat ook geïnteresseerden uit Harderwijk, Ermelo en omstreken dat ontdekken en dat zij de weg naar Stroud in Putten weten te vinden.
 
Vertrouwd en nieuw
De cursuslocatie blijft voor alle activiteiten het vertrouwde MFC Stroud.
Bij VuPutten was  het gebruik dat de inwoners van Putten een cursusboekje door de brievenbus kregen. Bij Vuvera werken we anders. Bij ons gaat veel via de site.
Op onze site www.vuvera.nl is alle (cursus)informatie te lezen en u vindt daar de laatste nieuwtjes. Ook het aanmelden gaat  vooral via deze site. Natuurlijk kunt u tijdens onze kantooruren gewoon bellen of langskomen om u aan te melden.
Deze week komt er wel een flyer te liggenbij de bieb, het vvv en het stadhuis in Putten, Harderwijk en Ermelo. Die kunt u meenemen.

Bij de pomp, de bakker en het net...
We hebben nog niet veel bekenden/bekendheid in Putten. Het is fijn als u mensen in uw omgeving vertelt over ons. Want hoe meer aanmeldingen er zijn, hoe groter de kans is dat een activiteit doorgaat!
Vuvera is ook te vinden op Twitter, Facebook en Linkedin. Actief volgen wordt zeer gewaardeerd!
Tot ziens in Putten, Ermelo of Harderwijk!


Het kantoor van Vuvera is geopend op  maandagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur en op dinsdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur; behoudens schoolvakanties en feestdagen.

Adres: Kozakkenkamp 33 - 3851GJ - Ermelo - T0341 552055 - info@vuvera.nl  - www.vuvera.nl