Copy
Loop de deur plat bij Haasnoot, en kom naar een van de (of alle) evenementen die we de komende tijd organiseren! 
View this email in your browser
Het is gezelliger dan ooit bij Just Haasnoot. Met de toevoeging van Zebedeus@Just café hebben we voortdurend mensen over de vloer. En de komende weken wordt het nog drukker. We hebben een paar evenementen op stapel staan, waar we u graag voor uitnodigen!
 
ALTIJD PLEK AAN TAFEL
Ontbijt en lunch zijn de spitsuren bij Zebedeus, en private dining is een groot succes.  Op afspraak mag  u met 25 man bij ons aan tafel, en we kunnen zelfs een walking diner voor 50 mensen organiseren. Bel of mail ons voor een reservering!

De afgelopen weken heeft Zebedeus hard gewerkt aan een nieuwe kaart voor het café. Met nog meer keus uit seizoensgebonden gerechten op het menu.

Het was een precisiewerkje: onze keuken is maar net groot genoeg voor twee personen. En het is nu toch echt november, dus meer warms was welkom.
Wij denken dat het gelukt is, komt u proeven?
LEKKER NEUZEN
En dan hebben we op  11 december ook nog een wijnproeverij met Marius. Kom proeven en bereidt u voor op een vlekkeloze kerst. Kies nu alvast de ideale wijn om uw gasten aan te bieden. (u kunt zich nu aanmelden voor het evenement op facebook)
 
NAAKT AANGEKLEED
Op deze foto oa Tom Dixon's HEX vase, DLM side table van HAY & een leren Togo van Ligne Roset
Tijdens de Modefabriek speelden een aantal van onze showroomitems een glansrol. De door Grietje Schepers en Floor Knaapen ontworpen tentoonstelling "Nude vs. Naked" liet een prachtig landschap zien van organische vormen een zachte tinten. Meer over het concept en de producten 
"Het oog dartelt door een landschap van vouwen en glooiingen, in elke denkbare huidskleur"
SAMEN KIJKEN
Op 18 december is het kerst koopzondag in Wassenaar.
Voor de gelegenheid geven wij een speciale presentatie van de Samsung Serif tv, een nieuwe kijk op tv kijken ontworpen door Bouroullec. 
WELKOM VERWONDERING
Op 19 november openen we een tentoonstelling van het werk van Sjoerd Vroonland. We geven u een kijkje in zijn sprookjesachtige en praktische geest. Vroonland zoekt verwondering in alledaagsheid, en vormt iconen om naar verrassende en bruikbare objecten.

Een aantal van zijn ontwerpen hadden we al in de collectie, zoals de Bead Mirror en de Saddle Stool. Nu voegen we daar onder andere de Pin Lounge aan toe, uitgevoerd in een speciale editie bekleed met stof van Raf Simons. En de Extension Chair, Wedge lampen en bread paddles.

Gegarandeerde hits voor onder de kerstboom!
NIEUW JASJE, ZELFDE STREKEN
Bertjan Pott's vernieuwende interpretatie van de Utrecht stoel, oorspronkelijk ontworpen door niemand minder dan Gerrit Rietveld, is nu te zien en te koop bij ons in de winkel.
Copyright © 2016 Just Haasnoot, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp