Copy
   
Buna dimineata,
 

Ma numesc Ioana Marian si reprezint portalul www.despreSpa.ro.
Va trimit acest email in vederea stabilirii unei intalniri in care sa  discutam despre wellness-ul la locul de munca.
Stim ce inseamna sa te doara capul dupa ore in sir de stat la calculator. Si mai ales, stim cu e sa intri intr-o intalnire lunga cu o migrena apasatoare.
Stim ce inseamna sa te doara spatele datorita pozitiei in care petreceri atatea ore pe zi, la birou.
 

Dar mai putin cunoscute sunt efectele pe termen lung ale acestor probleme, care se tranforma treptat in boli cu efecte devastatoare pentru organism.
 

Pentru companiile care  sunt interesate de concept, putem sa oferim si un workshop demontrativ, gratuit pentru 6 persoane: vor invata pe ce puncte energetice sa apese pentru a scapa de durerile de cap, la birou, vor invata cateva exercitii de stretching la birou, vor invata sa respire corect, vor face un masaj corporate de 15 minunte si un masaj al mainilor.
 

Va trimit atasat o bosura cu 3 dintre programe dar putem oferi mult mai multe variante cu colaboratorii despreSpa.ro, specialisti in diverse domenii(pilates, tai chi, feng shui, sau sedinte de Gamestorming / coaching la spa, sau masaj corporate la birou etc). Sper sa am ocazia sa va dau mai multe detalii despre aceste programe intr-o intalnire.
 

In asteptare raspunsului dumneavoastra, va doresc o zi frumoasa,
 

Ioana Marian
Managing Director
Exclusive About SPA SRL
0720.111.414

www.despreSpa.ro 


Copyright © 2013 Exclusive About SPA SRL, All rights reserved. unsubscribe from this list | update subscription preferences 

Sc Exclusive About Spa detine portalul www.despreSpa.ro si este inregistrata in Registrul General al Notificarilor sub nr. 18165/16.11.2010