Copy
Je krijgt deze email omdat je op de Haagse Borstvoedingsgroep email lijst ingeschreven bent
 

Helaas! Afzegging Jij dichtbij beurs 12 oktober 2019 ! (De bevalling film van 15 oktober gaat wel door)

Beste <<voornaam>>, 

Belangrijk: Zaterdag 12 oktober 2019 zou de beurs voor jonge ouders, "Jij Dichtbij Beurs" zijn. Helaas kan dat niet doorgaan. 

Van de organisatie kregen we de volgende mail (zie onder).

(De bevallingsfilm van 15 oktober gaat wél door, wellicht zien we je daar)

Hartelijke groet,
Lida (via Ioana)

 
Onderwerp: Jij dichtbij Beurs
Beste allemaal,

Hierbij stuur ik jullie een hele vervelende mail. Ik heb hier enorm tegenop gezien, maar ik moet jullie helaas melden dat de Jij dichtbij Beurs op zaterdag 12 oktober 2019 geen doorgang kan vinden.

Wat kunnen we bieden om jullie tegemoet te komen?
Daar zullen we meteen heel eerlijk in zijn! We hebben jullie op dit moment helaas niets te bieden wat het vervelende gevoel dat jullie hiervan krijgen kan wegnemen. Jullie hebben vrij genomen, oppas geregeld, persoonlijke afspraken afgezegd en ga zo maar door. We zijn ons hier ook heel erg bewust van. Dit is ook de reden waarom we tot het laatste moment hebben gezocht voor een alternatieve oplossing. Het enige dat we kunnen bieden is een herkansing.

Herkansing Jij dichtbij Beurs 
We zijn ons er wel degelijk van bewust dat het wellicht niet meer geloofwaardig is om met de Jij dichtbij Beurs in zee te gaan. Toch vragen we jullie om hier eens goed over na te denken. In de zoektocht naar een alternatief, hebben we een andere ruimte gevonden. Ook in Rijswijk, maar veel minder commercieel. Een plek in een bosrijk gebied, wat eigenlijk veel meer aansluit bij onze ideeën. Hier willen we de Jij dichtbij Beurs heel graag een nieuwe kans geven. De locatie had voor 12 oktober 2019 geen plek meer, maar we zijn aan het zoeken naar een nieuwe datum in maart/april 2020. Bij het bepalen van de datum zal goed worden gekeken naar eventuele andere vergelijkbare beurzen elders in het land. De kosten voor het huren van een stand om op de nieuwe editie van onze beurs te staan, zal ook goedkoper zijn. We kunnen nog niet precies aangeven wat het exacte bedrag zal zijn, maar hou rekening met een bedrag van rond de €35.

Wat gaan we dan nu anders doen, zodat het wel een kans van slagen heeft?
We hebben een aantal zaken goed opgezet. Denk hierbij aan de website, Facebookpagina en Instagram. Hier gaan we het liefst meteen na de mededeling dat deze editie geen doorgang kan vinden, starten met de promotie van de nieuwe datum. Ook kunnen we alle gemaakte vlogfilmpjes opnieuw promoten van de standhouders die zich nog steeds willen verbinden aan de Jij dichtbij Beurs. We hebben nu ook een publicatie schema, met daarin alle momenten waarop iets gepubliceerd moet worden. Dit zal ook op een meer frequente basis plaats vinden. We hebben inmiddels een contact gelegd met iemand die ons gaat helpen met de marketing en communicatie. Zij heeft een stuk voor de pers geschreven en pakt dit zeer enthousiast op. Doordat de nieuwe locatie lagere kosten met zich mee brengt, kunnen we de entreekaarten ook tegen een veel aantrekkelijker tarief aanbieden. Al met al genoeg positieve veranderingen die hopelijk zullen bijdragen aan het nu wel laten slagen van deze beurs.

Nog even dit..

De weg naar de beurs toe was een enorm bijzondere weg. Ik heb jullie bijna allemaal zelf mogen ontmoeten en daar ben ik dankbaar voor. In deze korte gesprekken heb ik veel mogen leren van wat er allemaal anders kan in een zwangerschap en bevalling. Ik heb mogen praten over de belangen van borstvoeding, het slaapgedrag van je kindje, hoe massage kan bijdragen in de bewustwording van het lichaam van je kind en nog veel meer. 
Met zoveel liefde had ik dit, samen met mijn team, aan alle bezoekers willen laten zien. Ik geloof in alle diensten die ik heb mogen leren kennen. Ik gun jullie allemaal het allerbeste en ik hoop dat jullie een mooie toekomst in jullie bijzondere vak mogen hebben.


We mogen het misschien niet van jullie vragen, maar heb nog één keer vertrouwen in ons gezamenlijk doel en kom in maart/april 2020 op de Jij dichtbij Beurs staan. Dan gaan wij er vanuit onze kant alles aan doen om het een ontzettend geslaagde beurs te laten zijn!

Tot slot, onze oprechte excuses voor deze teleurstelling en we, vooral ik, hopen dat we elkaar nog eens zullen tegenkomen. Is het niet op de beurs, dan anderzijds.

Met vriendelijke groeten,

Het team van de Jij Dichtbij Beurs

Matty Metz
InitiatiefnemerThis email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
de Haagse Borstvoedingsgroep · anthonie duyckstraat 169 · den haag, ZH 2582TJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp