Tijdelijk je huis verhuren wordt makkelijker, ontdek de vrouwelijke variant van de Man Cave en meer...
Logo Puur Makelaars


TIJDELIJK VERHUREN WORDT MAKKELIJKER


Tijdelijk verhuren

In sommige gevallen wil je als huiseigenaar je woning tijdelijk verhuren. Bijvoorbeeld als je een nieuwe woning hebt gekocht, maar als je huidige woning nog niet is verkocht. Er is een nieuw wetsvoorstel aangenomen, waardoor het makkelijker wordt om woningen voor een bepaalde korte tijd te verhuren.
Lees verder

TREND: DE VROUWELIJKE MAN CAVE


She-Shed
Wordt de She-Shed een nieuwe trend? Een She-Shed is de vrouwelijke variant van de Man Cave. De Man Cave is vaak een ruimte in het huis, terwijl de She-Shed juist een huisje in de tuin is waar de vrouw des huizes kan relaxen. Onzin, of supergoed idee?
Bekijk voorbeelden

NIEUW ZUSJE: PUUR MAKELAARS IBIZA


Ibiza

Puur Makelaars heeft er een nieuw zusje bij: Puur Makelaars Ibiza. Voor de aan- en verkoop van je tweede woning op Ibiza. Heerlijk om naar je eigen woning op vakantie te gaan, of als een goede belegging.
Bekijk aanbod

Spot de mini


Onze stoere Mini

In de omgeving van Bussum kan je zomaar deze stoere Mini voorbij zien rijden. ‪Zwaaien mag‬!
 

Steun Burenhulp


Burenhulp

Puur Makelaars steunt Burenhulp. Lees ons interview voor meer informatie over dit mooie initiatief.
 

JE WONING VERKOPEN: HELP ZELF MEE


Social share je woning

Puur Makelaars doet er alles aan om je woning zo snel en zo goed mogelijk te verkopen. Hiervoor maken wij ook maximaal gebruik van sociale media. Je kunt zelf ook helpen als je een profiel hebt op facebook, twitter, LinkedIn, Google+ of Pinterest. Deel je woning op jouw sociale netwerken. Op deze speciale pagina leggen we je uit hoe je dat doet.

GASTBLOG: BESPAAR OP DE MAANDLASTEN VAN JE HYPOTHEEK

Door: Victor van Son
Erkend hypotheekadviseur bij De Hypotheekshop Haarlem Centrum

Social share je woning

Het zal je niet zijn ontgaan dat de rentestand historisch laag is. Dat is goed nieuws voor iedereen die nu op het punt staat om een nieuwe hypotheek af te sluiten. Maar ook als je al een hypotheek hebt, zijn er veel mogelijkheden om slim gebruik te maken van de lage rentestand. Dit kan door je hypotheek over te sluiten, of door rentemiddeling. Het loont dus de moeite om uit te (laten) zoeken of je kunt besparen op je maandlasten.
Lees verder


aanbod bekijken 

Copyright © 2016 Puur Makelaars
Puur Makelaars Zijlweg 36 Haarlem, 2013 DJ Netherlands