Editie #6: informatie van uw Gemeente op uw mobiel, val meer op met het FUNDA promolabel en verken uw nieuwe buurt
Is de e-mail niet goed leesbaar?
In uw browser bekijken.
App met informatie van uw Gemeente

Informatie van uw gemeente mobiel bekijken


Heeft u een SmartPhone, dan kunt u via de iGGIS-app direct informatie van uw gemeente opvragen, zoals bijvoorbeeld alle aanvragen voor bouwvergunningen bij u in de buurt.

De handige app is beschikbaar voor zowel de Apple iPhone als voor toestellen die gebruik maken van Android. Helaas doen (nog) niet alle Gemeentes mee met de app.

- iGGIS voor Apple iPhone
- iGGIS voor Android
 
FUNDA promolabel

Val meer op met het FUNDA promolabel


Als u uw woning via PUUR* Makelaars in de verkoop brengt, wordt deze ook op de website FUNDA.nl gepubliceerd. Om daar meer op te vallen, heeft FUNDA een nieuwe optie gelanceerd: het promolabel. Hiermee kunt u een opvallende tekst over de hoofdfoto plaatsen, waardoor uw woning meer opvalt. Kosten € 50,- per maand (incl. BTW).

Neem contact met ons op als u hier gebruik van wilt maken.


Like ons op facebook en ontvang meer handige woontips
Verken de buurt

Verken de buurt op verschillende tijdstippen


Als u een buurt hebt gevonden waar u graag zou willen wonen, rij er dan eens op verschillende tijden doorheen. Hierdoor leert u de buurt beter kennen. Ook wordt dan duidelijk of dat café op de hoek, niet voor heel veel overlast zorgt. Zoek ook met Google en sociale media op de straatnaam en op de naam van buurt. Hierdoor krijgt u soms belangrijke informatie boven water die u helpen bij het nemen van de juiste aankoopbeslissing.

Ook kunt een praatje aanknopen met bewoners uit de buurt en hen om hun woonervaringen vragen.
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend
PUUR* Makelaars ondersteunt haar klanten graag op alle mogelijke manieren. Middels deze periodieke e-mail update houden wij u constant op de hoogte houden van zaken die er echt toe doen. Wij hopen u hiermee nog beter te ondersteunen.
Copyright © 2013 PUUR* MAKELAARS