Editie #9 - Open Huizen Dag, handige tips + gratis advies van onze makelaars
Is de e-mail niet goed leesbaar?
In uw browser bekijken.
Open Huizen Dag

Mis het niet op 5 oktober:
NVM Open Huizen Dag


PUUR* Makelaars doet zaterdag 5 oktober weer mee aan de NVM Open Huizen Dag. Dat betekent dat u op één dag meerdere  woningen kunt bezichtigen die wij (en andere makelaars) in de verkoop hebben.

Heeft u een woning via PUUR* makelaars in de verkoop en doet u mee, dan staan onze makelaars de hele dag “stand-by” voor vragen en/of ondersteuning.

Deze woningen doen mee

Handige Tips voor de Open Huizen Dagtips voor verkoop woonhuis en appartement


Onze makelaars doen hun uiterste best om uw woning zo snel mogelijk en tegen de beste prijs te verkopen. Naast onze inspanningen kunt u zelf ook nog veel doen om de verkoop te bespoedigen. Wij hebben een aantal handige tips voor u op een rijtje gezet.

Doet u mee met de Open Huizen Dag op 5 oktober? Lees dan zeker de tips even door, zodat uw woning positief opvalt.


Bekijk verkooptips
Bel met onze makelaars

Elke maandag gratis advies van onze makelaars

Elke maandagmiddag kunt u tussen 16:00 en 17:00 uw makelaarsvraag kosteloos voorleggen aan een van onze makelaars.

Om uw vraag te beantwoorden staat een team van zeer ervaren VastgoedCert-gecertificeerde makelaar-taxateurs telefonisch voor u klaar.

Het advies dat u krijgt is geheel vrijblijvend en kosteloos!


Meer informatie
Hangt deze kunst binnenkort bij u aan de muur?

Kunstcadeau van €100

Naar onze mening hoort kunst thuis in elke woning. Om dat handen en voeten te geven, zijn wij een samenwerking aangegaan met kunstgalerie AbrahamArt.

Klanten van PUUR* Makelaars die een woning via ons aankopen of verkopen, krijgen een kunstbon ter waarde van €100,- De bon is direct inwisselbaar bij AbrahamArt bij besteding van minimaal € 600. De bon kan ook ingewisseld worden tegen 2 maanden gratis kunstuitleen via AbrahamArt.


Meer informatie
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend
PUUR* Makelaars ondersteunt haar klanten graag op alle mogelijke manieren. Middels deze periodieke e-mail update houden wij u constant op de hoogte houden van zaken die er echt toe doen. Wij hopen u hiermee nog beter te ondersteunen.

Bekijk direct ons aanbod,Copyright © 2013 PUUR* MAKELAARS