Update #2: PUUR* Makelaars helpt u met uw WOZ-bezwaar.
PUUR* Makelaars

Altijd up-to-date over de woningmarkt

In deze roerige tijden met veel onzekerheid, willen wij u graag extra ondersteunen door onze kennis zoveel mogelijk met u te delen. Hoe staat de woningmarkt er voor en waar moet u extra op letten als koper, of verkoper? Welke tips mag u niet missen en wat zijn  de gevolgen van het nieuwe kabinet voor uw woonsituatie? Middels onze periodieke e-mail updates, willen wij u constant op de hoogte houden van zaken die er echt toe doen. Wij hopen u hiermee nog beter te kunnen ondersteunen. Heeft u zelf nog vragen die wij zeker moeten behandelen? Mail naar: update@puurmakelaars.nl.

Met vriendelijke groet, PUUR* Makelaars
PUUR* Makelaars helpt met uw WOZ-bezwaar

PUUR* Makelaars helpt u met uw WOZ-bezwaar

Binnenkort valt de WOZ-beschikking weer op de mat. De hoogte van de WOZ-waarde is belangrijk omdat hier verschillende belastingen aan zijn gekoppeld. Hoe hoger de waarde, hoe meer belasting u betaalt!
Als u het niet eens bent met de WOZ-waarde, dan kunt u hier bezwaar tegen maken, binnen de aangegeven tijd. Wij hebben een voorbeeld bezwaarschrift opgesteld die u als basis kunt gebruiken. Komt u er toch niet uit? Wij staan u graag bij!

Meer informatie en voorbeeld bezwaarschrift
Copyright © 2012 Puur Makelaars