Een veiligere buurt met WhatsApp, monumentenaftrek en meer...
Logo Puur Makelaars


MAAK JE BUURT VEILIGER MET WHATSAPP


WhatssApp groep

In de strijd tegen criminaliteit in de wijk, besluiten steeds meer buurtbewoners om een gezamenlijke WhatsApp-groep te starten. En niet zonder succes, want in buurten met zo’n groep blijkt het aantal inbraken met zo’n 50% af te nemen! Het opstarten van een WhatsApp-groep is niet ingewikkeld. Op onze site leggen we stap-voor-stap uit hoe je dit zelf doet.
Start je eigen WhatsApp groep

AFSCHAFFEN MONUMENTENAFTREK 


Monumentenaftrek

Eerder dit jaar kondigde minister Bussemaker aan dat er een streep zou gaan door de monumentenaftrek voor rijksmonumenten per 1 januari 2017. Er was echter geen Kamermeerderheid voor de plannen, waardoor er een streep is gegaan door haar voorstel. Toch kan het slim zijn om gepland onderhoud eerder uit te laten voeren..
Meer over monumentenaftrek

Burenhulp Haarlem zoekt hulp


Live bezichtigingen via Facebook

Het project Burenhulp heeft als doel om de ouderwetse burenhulp weer nieuw leven in te blazen en om buren in een straat meer in contact met elkaar te brengen. Op die manier gaan buren meer naar elkaar omkijken, iets voor elkaar doen of helpen met het vinden van professionele hulp waar nodig. In Haarlem zijn er inmiddels al zeven netwerken actief. Wil je helpen? Burenhulp Haarlem zoekt vrijwilligers.
Meer informatie

Hypotheekrente iets gestegen


Hypotheekrente

Voor het eerst sinds 2012 is de hypotheekrente iets gestegen. Verschillende hypotheekverstrekkers hebben afgelopen week hun rente iets verhoogd, of gaan dat op korte termijn doen. De stijging is het gevolg van een oplopende rente op de Nederlandse en Amerikaanse staatsleningen. De vraag is nu of dit het begin is van een structurele stijging, of dat het slechts gaat om een kleine correctie. Twijfel je aan jouw bestaande hypotheek en wil je nog profiteren van de lage rente? Laat dan een financieel adviseur bekijken of het slim is om jouw hypotheek over te sluiten, of wellicht is rentemiddeling een optie.

PUUR NIEUWBOUW UPDATE

CVB Bloemendaal


project CvB

Op park Brederode in Bloemendaal wordt een van de meest prestigieuze Rijksmonumenten van Nederland herontwikkeld tot 38 stadsvilla’s en 5 royale appartementen. Zaterdag 19 november is er weer een Open Dag.

Meer informatie
 

De Posterij Heemstede


De Posterij Heemstede

In Heemstede staat op de hoek van de Postlaan en de Raadhuisstraat een gemeentelijk monument. In dit gebouw worden 10 nieuwbouw appartementen gerealiseerd. Er is nog één appartement beschikbaar.

Bekijk appartement

Puur: marktleider Haarlem, Heemstede & Bloemendaal


Verkocht

Alle medewerkers van Puur Makelaars proberen elke dag het beste resultaat te realiseren voor onze klanten. En dat is niet zonder succes, want volgens de NVM is Puur Makelaars in Haarlem, Bloemendaal en in Heemstede marktleider. Onze nieuwe vestiging in Bussum komt ook positief naar voren. Dit kantoor realiseert namelijk het grootste verschil tussen vraagprijs en koopsom. Hier zijn we natuurlijk erg trots op!


aanbod bekijken 

Copyright © 2016 Puur Makelaars
Puur Makelaars Zijlweg 36 Haarlem, 2013 DJ Netherlands