Op vakantie? Laat je huis veilig achter, inspiratie via Pinterest en meer...
Logo Puur Makelaars


OP VAKANTIE? LAAT JE HUIS VEILIG ACHTER


Veilig op vakantie

Nederland begint langzaam op vakantie te gaan. Even alles vergeten en genieten. Wel belangrijk om je huis goed achter te laten om zo de kans op een inbraak aanzienlijk te verkleinen. Puur Makelaars ging op onderzoek en geeft je de belangrijkste tips.
Bekijk de tips

INSPIRATIE OPDOEN VIA PINTEREST


Pinterest

Bij het sociale netwerk Pinterest draait het allemaal om afbeeldingen. Gebruikers verzamelen afbeeldingen en publiceren die op persoonlijke prikborden. Deze prikborden kan jij bekijken. Interessante afbeeldingen voeg je makkelijk toe aan je eigen prikboard. Ook kan je afbeeldingen van websites toevoegen aan jouw eigen prikbord. Op deze manier maak je razendsnel visuele overzichten die je oneindig veel inspiratie geven voor jouw huis! Wil je zelf aan de slag met Pinterest? Wij hebben e.e.a. voor je op een rij gezet.
Aan de slag met Pinterest

Live bezichtigingen via Facebook


Live bezichtigingen via Facebook

Recentelijk is Puur Makelaars gestart met online bezichtigingen via Facebook Live Video. Dankzij deze optie wordt de bezichtiging van een woning live uitgezonden op de timeline van Facebook. Kijkers kunnen vragen stellen die de makelaar direct beantwoordt. Omdat we er veel vragen over kregen, hebben we onze ervaringen beschreven.
Bekijk onze ervaring met Live Video

Tweede fase nieuwbouw CvB


project CvB

Voor nieuwbouwproject  CvB in Bloemendaal is de verkoop gestart van fase II. In deze fase komen 12 stadsvilla's en één theaterloft in de verkoop. 

Bekijk details van het project
 

Nieuwe video La Verna


La Verna

In Aerdenhout wordt het nieuwbouwproject La Verna gerealiseerd. De 20 luxe appartementen zijn exclusief te koop voor de doelgroep 55+

Bekijk nieuwe video

PRATEN MET BUREN VIA FACEBOOK GROEPEN


Facebook groepen

Facebook groepen worden regelmatig gebruikt door buurtbewoners om onderling informatie uit te wisselen. Bijvoorbeeld over veiligheid en de omgeving, maar ook over allerlei andere zaken die betrekking hebben op de buurt en de bewoners. Het is makkelijk, informeel en een leuke manier om je buren te leren kennen. Daarnaast hoef je geen “vrienden” te worden met je buren om toch informatie met elkaar uit te kunnen wisselen. Zo zet je zelf een facebookgroep voor jouw buurt op.
Een facebook groep opzetten


aanbod bekijken 

Copyright © 2016 Puur Makelaars
Puur Makelaars Zijlweg 36 Haarlem, 2013 DJ Netherlands