Nieuwbouw Garenkokerskade Haarlem, verbod asbestdaken, NHG Grens omlaag en meer...
Logo Puur Makelaars

Nieuwbouw Haarlem: Garenkokerskade


Afbeelding van de nieuwe website van Puur Makelaars

In Haarlem wordt een fantastisch nieuwbouwproject gerealiseerd: Garenkokerskade 81. In de gewilde Garenkokersbuurt wordt hiervoor een voormalig schoolgebouw volledig gerenoveerd, met als resultaat: 23 unieke nieuwbouwwoningen. Op zaterdag 20 juni start de verkoop.
 
Meer informatie

VERBOD ASBESTDAKEN VANAF 2024


Landgoed de Haaf in Bergen

Met ingang van 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Eigenaren van gebouwen met asbestdaken moeten deze daken voor 2024 verwijderd hebben. Dit geldt alleen voor het asbesthoudend materiaal dat in direct contact staat met de buitenlucht, zoals golfplaten en dakleien. Er komt waarschijnlijk een subsidieregeling voor het verwijderen.

NHG-GRENS OMLAAG NAAR € 245.000


Energeiatlas

Per 1 juli 2015 wordt de NHG-grens verlaagd naar € 245.000,-. Dit bedrag is inclusief bijkomende kosten, zoals notariskosten, advieskosten, borgtochtprovisie en overdrachtsbelasting. Dit betekent dat per 1 juli 2015 de koopsom plus eventuele verbouwingskosten van een bestaande woning niet meer mag bedragen dan €231.132.
Meer informatie

VESTIGING JORDAAN GEOPEND


Nieuwe vestiging Puur in de Jordaan

Op 16 april heeft onze tweede vestiging in Amsterdam haar deuren geopend. Je vindt ons aan de 2e Egelantiersdwarsstraat 14 hs, midden in de gezellige Jordaan.

PUUR INSPIRATIE

Ballenbak - joepie.....
Zwevende lamp

Indrukwekkende lamp voor in de huiskamer! Deze energiezuinige lamp "zweeft" boven zijn voet. Via de voet kan je ook je mobiele telefoon opladen.

MEER INFO
Slim omgaan met weinig ruimte
Levensechte 3D-vloer

Maak je ruimtes spannender met een 3D-vloer. Hierbij wordt een print op de vloer aangebracht met een speciale coating. Dit zorgt voor een waanzinnig 3D-effect. 

MEER VOORBEELDEN


aanbod bekijken 

Copyright © 2015 Puur Makelaars
Puur Makelaars Zijlweg 36 Haarlem, 2013 DJ Netherlands