Voor 6 euro een definitief energielabel, wat is jouw dak waard en meer..
Logo Puur Makelaars

VOOR 6 EURO EEN ENERGIELABEL


Definitief energielabelAlle huiseigenaren hebben begin 2015 van de Rijksoverheid een voorlopig energielabel voor hun woning ontvangen. Dit energielabel is o.a. gebaseerd op het bouwjaar van de woning en geeft een indicatie hoe zuinig de woning is.

Bij verkoop is de eigenaar verplicht om een definitief energielabel aan te vragen en om deze te overhandigen aan de koper.

Hoe vraag je een definitief label aan voor minder dan €6 ?
 
Lees verder

WAT IS JOUW DAK WAARD?


Google Sunroof

Zoekgigant Google start project Sunroof. Via een speciale Google Maps website kan je jouw adres opgeven. Google analyseert vervolgens allerlei data. Daarna krijg je te zien wat je bespaart als je zonnepanelen plaatst. Deze nieuwe optie is nog niet (in Nederland) beschikbaar.

BEST GEMEENTE OM IN TE WONEN


Beste gemeenten en buurten

Elke jaar vergelijkt tijdschrift Elsevier gemeenten met elkaar op het gebied van o.a. wonen, werken, recreatie, leefklimaat, rust en ruimte. Op basis van deze informatie worden de beste gemeenten en buurten bepaald om in te wonen. Hoe zit het volgens dit onderzoek met de buurten in onze regio?
 
Bekijk buurten

VESTIGING PUUR MAKELAARS IN BUSSUM


Nieuwe vestiging Puur in Bussum

In oktober opent Puur Makelaars  in Bussum de deur van een gloednieuwe vestiging. De mooie plaats Bussum is een logische vervolgstap, want tussen Bussum en Amsterdam is veel synergie en ook Kennemerland en het Gooi hebben veel raakvlakken. De komende periode wordt het pand aan de Huizerweg 114 opgeknapt, zodat het de bekende Puur look-en-feel krijgt. We verheugen ons op de opening!

NIEUWE HUISVESTINGSVERORDENING IN ZUID-KENNEMERLAND


Huisvestingsverordening in Zuid-Kennemerland

Recentelijk is een nieuwe huisvestingsverordening van kracht geworden in Zuid-Kennemerland. We hebben de belangrijkste bepalingen op een rij gezet.
 
Bekijk de veranderingen


aanbod bekijken 

Copyright © 2015 Puur Makelaars
Puur Makelaars Zijlweg 36 Haarlem, 2013 DJ Netherlands