Editie #15 - Open Huizen Dag, beschrijf jouw buurt, biedsystemen, energetisch reinigen, klus op maat en meer...
Is de e-mail niet goed leesbaar?
In uw browser bekijken.
Open Huis

Open Huizen Dag: 4 oktober


Op zaterdag 4 oktober ben je tussen 11:00 tot 15:00 uur welkom bij woningen die meedoen aan de Open Huizen Dag. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken! Ook veel woningen die PUUR* Makelaar in de verkoop heeft, kan je op deze dag bezichtigen.

Bekijk via onze site welke woningen meedoen in Haarlem, Bloemendaal, Heemstede en Amsterdam.

Bekijk welke huizen meedoen
Beschrijf jouw buurt

Beschrijf jouw buurt


PUUR* Makelaars wil een uniek online overzicht samenstellen met échte informatie over de buurt waar jij woont. Dit zal voor veel mensen interessant zijn. Vooral voor mensen die willen verhuizen naar een buurt die beter bij hen past.

Jij kent jouw buurt het beste. Wil jij ons daarom helpen door jouw buurt te beschrijven? Meedoen kost maar een paar minuten en met jouw informatie help je anderen om hun ideale buurt te vinden om te wonen. Dank je wel!

Beschrijf jouw buurt
Inge van Duin

Interview: wat doet een energetisch adviseur?


Wanneer mensen een woning binnenstappen ervaren ze soms een vreemd gevoel, zonder dat hiervoor een aanwijsbare reden is. Volgens Inge van Duin van Flow in Home zou dit de verkoop van een woning negatief kunnen beïnvloeden. Als oplossing biedt zij een dienst aan waarmee woningen “energetisch” worden gereinigd. Dat klinkt niet alledaags en daarom zochten we contact met Inge om hier meer over te weten te komen.

Lees verder
 
Biedsystemen

Uitleg over biedsystemen bij de (ver)koop van een woning


Wie een woning gaat kopen of verkopen, krijgt te maken met een biedsysteem. Het biedsysteem bepaalt de spelregels van de verkoop. Bij veel mensen is vaak onduidelijkheid over de verschillende systemen.

Hoe zit het nu precies?

Lees verder
 
Nieuwbouw Land in Zicht Haarlem

Nieuwbouw appartementen Land in Zicht in Haarlem


Wil je wonen in een appartement op een schitterende locatie aan het water en aan de rand van het centrum van Haarlem? Woningbouwplan Land in Zicht bied je deze unieke mogelijkheid.

Aan het Spaarne worden 23 nieuwbouw appartementen gerealiseerd en 2 penthouses. De prijzen van de appartementen variëren van €175.000 v.o.n. tot €257.000 v.o.n.

Land in Zicht
 
Muzenforum

Sponsoring Muzenforum


Concertstichting Muzenforum organiseert 8 keer per jaar concerten van klassieke kamermuziek op een unieke plek in Bloemendaal.

Ook dit jaar steunt PUUR* Makelaars weer  Concertstichting Muzenforum. Met de sponsoring draagt PUUR* Makelaars bij aan de concerten die de stichting organiseert..


Lees verder
 
Klus op maat

Klus op maat


Je hebt net een nieuwe woning gekocht en er moeten nog wat klussen geklaard worden. Soms word je klus te groot. Dan helpt klusopmaat.nl je met het vinden van de beste vakmensen uit jouw buurt. Via de site omschrijf je de klus, waarna klusopmaat.nl maximaal 3 professionele vakmensen uit jouw buurt zoekt.  Zij zullen je een offerte sturen, waarna jij het voorstel kunt kiezen dat jou het meeste aanspreekt.

Klus op Maat
 
Altijd gratis voordeel met de PUUR* CARD
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend
PUUR* Makelaars ondersteunt haar klanten graag op alle mogelijke manieren. Middels deze periodieke e-mail update houden wij je constant op de hoogte houden van zaken die er echt toe doen. Wij hopen je hiermee nog beter te ondersteunen.
 
Bekijk direct ons aanbod van wonigen,
 
Copyright © 2014 PUUR* MAKELAARS