Je ideale woning nog sneller vinden, wonen op 24m2 en meer...
In je browser bekijken
Logo Puur Makelaars

JE IDEALE WONING NOG SNELLER VINDEN


Afbeelding van de nieuwe website van Puur Makelaars
Vol trots hebben we recentelijk onze nieuwe website gelanceerd. We kunnen uren vertellen over de verbeterde zoekfuncties, over zoeken via woonstijlen, over buurtinformatie, over de interviews met verkopers en over nog zo veel meer. Maar dat zullen we niet doen. Eigenlijk willen we je gewoon graag uitnodigen om de nieuwe site te bezoeken en om alle verbeteringen zelf te ervaren.

En als je toch op onze nieuwe website bent, dan zijn we natuurlijk heel erg benieuwd naar jouw mening. Die kan je heel eenvoudig en snel geven via de grijze feedbackknop aan de linkerkant van het scherm.
 
Naar de nieuwe website

MEER INFORMATIE ENERGIELABEL


Energeiatlas

Er verschijnen er steeds meer websites die zaken inzichtelijker maken rondom het energielabel. Zo ook energielabelatlas.nl. Volgens de informatie op de site hebben zij voor alle woningen in Nederland een energielabel op de kaart gezet.

Let op: veel sites hebben namelijk een commercieel doel: leads genereren voor isolatiebedrijven. 

UNIEK WONEN OP LANDGOED DE HAAF


Landgoed de Haaf in Bergen

In het mooie plaatsje Bergen worden op Landgoed De Haaf drie luxueuze villa's gebouwd. Elke villa krijgt twaalf riante luxe appartementen en twee penthouses. Wij zullen dit nieuwbouwproject begeleiden als makelaar. Neem contact op met Ralf of met Marleen, als je meer wilt weten over dit unieke nieuwbouwproject, of bekijk aanvullende informatie op onze website.
Ballenbak - joepie.....
Ballenbak in huis

Het is nog lang niet 1 april, maar sommige mensen wachten daar niet op. Deze vader maakt van zijn huis één groot ballenbak om zijn vrouw te verrassen. Hoe zou ze hier op  reageren?

BEKIJK VIDEO
Slim omgaan met weinig ruimte
Slim omgaan met 24 m2

Wie klein woont zal creatief om moeten gaan met de ruimte. Kijk hoe Christiaan op 24 m2 een complete woning weet te realiseren, inclusief badkamer en keuken. 

BEKIJK VIDEO

NIEUWE VESTIGING IN DE JORDAAN


Nieuwe vestiging Puur in de Jordaan

Binnenkort opent onze tweede vestiging in Amsterdam. Deze nieuwe vestiging is midden in de gezellige Jordaan te vinden aan de tweede Egelantiersdwarsstraat 14 hs. Als de verbouwing achter de rug is, ben je natuurlijk van harte welkom voor een kop koffie en een goed koop- en verkoopadvies.


aanbod bekijken  |   afmelden  |   gegevens wijzigen 

Copyright © 2015 Puur Makelaars
Puur Makelaars Zijlweg 36 Haarlem, 2013 DJ Netherlands