Nieuwbouw Heemstede, Speelgoedactie, nieuw kantoor Bussum en nog veel meer...
Logo Puur Makelaars


NIEUWBOUW DE POSTERIJ HEEMSTEDE


De Posterij in Heemstede

In Heemstede staat op de hoek van de Postlaan en de Raadhuisstraat een gemeentelijk monument: het oude postkantoor. In dit gebouw worden 10 nieuwbouw appartementen gerealiseerd. Elk appartement is uniek en het oppervlak varieert van 66 m2 tot 189 m2. Op zaterdag 21 start de verkoop van dit project.
Lees verder

Sinterklaas speelgoedactie: doe (weer) mee


Sinterklaas actie 2015

Sinterklaas je huis voorbij zien gaan, dat kan toch niet? Helaas is dit voor 1 op de 8  kinderen in Nederland die met hun ouders onder de armoedegrens leven realiteit. Puur Makelaars wil Sint & Piet dit jaar daarom weer een handje helpen en jij kan meehelpen! Want ieder kind moet zich kunnen verheugen op een cadeautje van de Sint. 

Ligt er bij jou in huis ook nog speelgoed dat in perfecte staat is maar geen aandacht meer krijgt? Puur Makelaars gaat in november weer speelgoed inzamelen. Help je mee? Houd onze website en sociale media in de gaten voor meer informatie.
 

HANDIG OM TE WETEN

Terug in de tijd
Terug in de tijd
Mooie interactieve kaart van het ‪Kadaster‬ die laat zien hoe een bepaald gebied zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld. Ontdek zelf via de kaart hoe jouw buurt er 100 jaar geleden uitzag. 
Transparantie met Openspending.nl
Transparantie
Ben je benieuwd naar de uitgaven van jouw Gemeente? Op de site Openspending.nl kan je dat opvragen. Ook kan je de uitgaven van verschillende gemeenten met elkaar vergelijken.

OPENING PUUR MAKELAARS BUSSUM


Puur Makelaars Bussum
Op 2 november opent Puur Makelaars Bussum officieel haar deuren.
Partner en Register Makelaar Taxateur  Dennis de Boer: “Het openen van onze zesde vestiging is een logische stap. Volgens de statistieken van Funda zijn 8.034 mensen namelijk serieus op zoek naar een woning in Het Gooi. Ruim 23% van de woningverkopers uit Amsterdam verhuist naar Het Gooi. Omdat we in Amsterdam met twee vestigingen actief zijn, kunnen we via Puur Makelaars Bussum onze klanten nog beter begeleiden naar hun ideale woning in Het Gooi.”
 
Lees verder

(VAN) ONZE KLANTEN

Claire gefeliciteerd!
Verkocht
Het verkocht bord mag weg. Claire gefeliciteerd met de verkoop & aankoop van jullie woning!
hmmm lekker
Lekker
Hoe leuk en toepasselijk is dit? Wij ontvingen deze heerlijke reep van tevreden verkopers


aanbod bekijken 

Copyright © 2015 Puur Makelaars
Puur Makelaars Zijlweg 36 Haarlem, 2013 DJ Netherlands