Editie #12 - NVM Open Huis 5 april, drone opnames van uw woning en Villapark Brederode.
Is de e-mail niet goed leesbaar?
In uw browser bekijken.
NVM Open Huis

Mis het niet: NVM Open Huizen Dag  zaterdag 5 april


PUUR* Makelaars doet zaterdag 5 april weer mee aan de NVM Open Huizen Dag. Dat betekent dat u op één dag meerdere  woningen kunt bezichtigen die wij (en andere makelaars) in de verkoop hebben. Op onze website vindt u een overzicht van  onze woningen die meedoen tijdens de Open Huizendag op 5 april.

U kunt deze woningen zonder afspraak tussen 11:00 en 15:00 bekijken.

Deze woningen doen mee
 
Luchtopnames met drone

Meer exposure met drone opnames van uw huis


Met luchtopnames (video) kunnen we de woningen van onze klanten nog mooier en beter in beeld brengen. Om dit mogelijk te maken zijn we (Frederik) uitgebreid aan het testen met een drone voorzien van een GoPro-camera.

Heeft u ook interesse in een luchtopname van uw woning? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie
Parkvilla Brederode Bloemendaal

Nieuwbouw appartementen Parkvilla Bloemendaal


In Bloemendaal is een uniek nieuwbouwproject gestart: Parkvilla Brederode. In de ontwikkeling van Parkvilla Brederode is ruimte voor zes tot tien luxe geheel vrij indeelbare appartementen.

Elke appartement krijgt riante glazen gevel puien aan ruime en zonnige terrassen die uitzicht geven over park Brederode. Wonen is mogelijk vanaf 90 m2 tot en met een gehele verdieping in het gebouw.

Meer informatie
Villa te koop in Spaarndam

Uniek wonen in Spaarndam: vrijstaande villa Lagedijk 7


Op een schitterende locatie aan open vaarwater “Mooie Nel” gelegen vrijstaande villa uit 1995 met aparte bedrijfsruimte, separaat gastenverblijf, ruime garage en aanlegsteiger. Zonnige tuin rondom.

De villa is uitstekend onderhouden en is gelegen op een riante kavel van 3.435 m². Het uitzicht over het water en landerijen is schitterend. Bekijk details en luchtopnames op onze site.

Lees verder
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend
PUUR* Makelaars ondersteunt haar klanten graag op alle mogelijke manieren. Middels deze periodieke e-mail update houden wij u constant op de hoogte houden van zaken die er echt toe doen. Wij hopen u hiermee nog beter te ondersteunen.
 
Bekijk direct ons aanbod van wonigen,


Copyright © 2013 PUUR* MAKELAARS