Copy
Deze nieuwsbrief bevat plaatjes. Ziet u ze niet? Klik dan hier.

Partin Nieuwsbrief No. 38   -   juni 2016

Beste Partinleden en belangstellenden,

Gisteren een dag om zonverbrand te raken en vandaag een dag vol regen. Never a dull moment met het zomerweer in Nederland. En ook never a dull moment in de wereld rondom het Particulier Initiatief in Ontwikkelingssamenwerking. Zo hebben we de afgelopen tijd weer een paar mooie deals weten te sluiten en plannen voor de tweede helft van 2016 gemaakt. U leest er over in deze nieuwsbrief van juni.

Wij wensen jullie veel leesplezier!

Met vriendelijke groeten,

Het Bestuur
 

Inhoud Nieuwsbrief

  • Gezamenlijk project
  • Projecten voor kinderen
  • Aanbod De Dikke Blauwe
  • Partindag 2016
  • Banner op KleineGoedeDoelen
  • De leukste Partin-tweets van mei
 

Gezamenlijk project

In de vorige nieuwsbrief hebben wij een oproep geplaatst voor mede-Partin-leden om mee te doen aan een samenwerking op het gebied van de bouw van rain harvesting tanks van 5000-6000 liter. Met de bouw van tanks kunnen jongeren verdienen en een goede toekomst opbouwen. Aangezien de bouw (benodigdheden 8 zakken cement, 10 kg, staaldraad, wat kippengaas en een kraantje) geen grote academische kennis vereist, kunnen ook jongeren met een beperkte vooropleiding deze vaardigheid leren. Er hebben zich inmiddels 4 stichtingen aangemeld die in principe belangstelling hebben om deel te nemen aan dit gezamenlijk project. We gaan met deze vier stichtingen een gezamenlijke subsidie aanvragen. Lees meer over de achtergrond van het project op http://www.kleinegoededoelen.nl/samenwerking-partin-leden.
U kunt zich nog opgeven!
 

Projecten voor kinderen

Partin is in gesprek geweest met een fondsenverstrekker die belangstelling heeft voor projecten tot €.15.000,- waarbij kinderen de doelgroep vormen. Richt uw project zich op kinderen en het vergroten van hun kansen? En kunt u uw project op 1 A4-tje samenvatten? Stuur dit dan voor 1 augustus 2016 in naar secretariaat@Partin.nl o.v.v. Projecten voor kinderen.
Wij zorgen er dan voor dat uw project onder de aandacht wordt gebracht van de betreffende subsidiegever. Wie weet wordt uw stichting uitgenodigd om een aanvraag in te dienen!
 

Aanbod De Dikke Blauwe

Partin en De Dikke Blauwe, het onafhankelijke opinieblad over doneren & sociaal investeren, zijn een media-samenwerking aangegaan. Concreet: Partin-leden krijgen 10 weken lang gratis het wekelijkse magazine De Dikke Blauwe Journaal in hun mailbox ter kennismaking. Bevalt die kennismaking en vindt u de inhoud van DDB Journaal voldoende relevant, dan doet De Dikke Blauwe u een aanbieding voor een betaald abonnement met een speciale Partin-korting.
Meer informatie over dit aanbod leest u op de website van Partin.
 

Partindag 2016

Op zaterdag 3 december wordt de Partin-dag gehouden in de fantastisch vernieuwde congreslocatie van de Schakel in Nijkerk, maar 5 minuten lopen van het station en voor degenen die met de auto willen komen: parkeer-gelegenheid voor de deur.
Reserveer de datum alvast in uw agenda!

Voor de Partindag zijn we nog op zoek naar geschikte onderwerpen en sprekers / begeleiders van workshop. Weet u een leuke spreker met een interessant onderwerp voor een workshop, mail dit dan naar secretariaat@partin.nl.
 

Banner op KleineGoedeDoelen

Ieder Partin-lid heeft het recht om een week aandacht te vragen voor het eigen project met behulp van een banner op de homepage van KleineGoedeDoelen.nl.
KleineGoedeDoelen.nl wordt steeds beter bezocht. Naast een goed verhaal trekt een banner ook nog eens verkeer naar uw eigen website.
Het enige wat u moet doen is twee liggende foto’s insturen van een goede resolutie en een korte bannertekst (geen fondsenwerving), en de link naar uw website waar het betreffende project beschreven staat. Stuur in aan: secretariaat@partin.nl

 

De leukste Partin-tweets van mei

Hoeveel nieuwe goede doelen categorie A (van de 80) zouden een erkenning gekregen hebben? https://t.co/BpzlQmvkpY via @DeDikkeBlauwe #PI
 
Weer een ietwat positiever kwartaal voor het donateursvertrouwen... https://t.co/pIIPZJ9Kan
 
Aanbiedingsbrief bij een brief over Global Goals: implementatie, monitoring en rapportage #rijksoverheidnl https://t.co/TdV6teiL1a
 
Wat leiders kunnen leren van vrijwilligerswerk https://t.co/0delrXh8lP
 
Met de Toolbank - gereedschap op afbetaling - won Tools to Work de Cordaid Challenge 2016... https://t.co/mKSQ4KiuE2 #Kenia
 
Ruud Bakhuizen: Bij alles weer klein beginnen. En je moet precies weten waar de pijnpunten zitten voordat je ... https://t.co/63pFR3aDyb
 
Copyright © 2016 Partin.
Deze Nieuwsbrief is bestemd voor Partin deelnemers en andere geïnteresseerden die zich via www.partin.nl hebben aangemeld.

Ons adres is:
Partin
Postbus 2089
7301 DB  Apeldoorn
Email Marketing Powered by Mailchimp