Copy

Terugblik op de Partindag 2016

Bekijk deze nieuwsbrief via uw browser
 
 
   
 
 
 
Beste leden en belangstellenden,

Anderhalve week geleden vond de Partindag van 2016 plaats. In deze nieuwsbrief treft u de presentaties aan die zijn gegeven tijdens het plenaire gedeelte en in de groepssessies. En natuurlijk hebben we ook de foto's nog.

Naar aanleiding van de vele gesprekken met Partin-leden en belangstellenden hebben Partin en Martini Media, de uitgever van het blad Schenken en Nalaten aan Goede Doelen een deal uitonderhandeld. Speciaal voor Partin-leden wordt het mogelijk om een advertentie van 1/8 of 1/16 pagina te plaatsen.

Wij wensen jullie veel leesplezier, Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar!

Het bestuur

Verslag van de Partindag

Zaterdag 3 december werd tijdens de Partindag in Nijkerk de winnaar bekend gemaakt van de Partin verhalenwedstrijd 2016. ‘Een succesverhaal’ van Stichting En Classe werd bekroond met een cheque van 1.500 euro. De jury prees de gedurfdheid om het verhaal vanuit het perspectief van de ander te vertellen.  ‘Ook de mooie woordkeus die je naar Congo trekt en de verhaallijn met kop en staart maakt dit verhaal tot de winnaar’, aldus de jury.

Een uitgebreider verslag van de (rest van de) dag vindt u op KleineGoedeDoelen [door Lucy Engelen], op De Dikke Blauwe [door Yvonne van Driel] en op Facebook [door Abakoula Argalaless, ook in pdf].

Schenken & Nalaten

Velen van jullie hebben tijdens de Partindag kennis kunnen maken met de heren van het magazine Schenken en Nalaten aan Goede Doelen.
Niet ieder lid heeft de mogelijkheid om op eigen initiatief in dit magazine deel te nemen middels een spread (een dubbele pagina) of hele pagina om zodoende meer kans te maken op extra inkomsten voor hun organisatie.
Mede daarom is Partin in overleg gegaan met de mensen van Schenken & Nalaten aan Goede Doelen om de instap laagdrempelig te houden. Uit dit overleg is het volgende gekomen:
 
Partin gaat een redactionele pagina over de particuliere initiatieven in Nederland invullen. Hierin zal worden beschreven dat ook kleinere stichtingen goed werk verrichten en waarom het belangrijk is dat deze organisaties financiële middelen ontvangen vanuit de particuliere sector.
Achter deze pagina is het vervolgens mogelijk om deel te nemen vanaf slechts € 150,- voor 1/16e deel van een pagina tot aan € 995,- voor een 1/2e deel van een pagina. Klik hier om een indruk te krijgen van de verschillende formaten en prijzen. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief opmaak voor een advertorial. Advertenties dienen kant en klaar aangeleverd te worden.
Wij hebben er samen voor gezorgd dat voor Partin-leden het instaptarief drastisch is verlaagd en er is vanuit Schenken & Nalaten aan Goede Doelen ook nog een korting verleend op de standaardtarieven.

Contactgegevens
Arjan Struik (Flevoland, Limburg, Noord Brabant en Zeeland), a.struik@martinimedia.nl
Bert Vredeveld (Friesland, Noord Holland, Overijsel en Gelderland), b.vredeveld@martinimedia.nl
Marco Jager, (Zuid Holland, Groningen en Drenthe), m.jager@martinimedia.nl
Marco Boshoven, (Utrecht), m.boshoven@martinimedia.nl
 
Allen zijn telefonisch te bereiken onder nummer 050-3142244. Het kantoor is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Presentaties en foto's

Hieronder vinden jullie (vrijwel) alle presentaties die tijdens de Partindag zijn gegeven.

Plenaire deel
Ochtendprogramma
Middagprogramma

Groepssessies
A. Investeren in goed onderwijs: hoe doe je dat? (Edukans)
B. Afspraken maken om teleurstelling te voorkomen (Legal Together)
C. Transacties in lokale valuta (INTL FCStone)
D. Werken in gevaarlijke omgevingen (Lion Heart Foundation).
E. Methoden voor rainwater harvesting (De Gevulde Waterkruik), deel 2
F. Innovatie en vraagstukken in de filantropische sector (Pifworld)
G. Fondsenwerving (Hospitaalbroeders)
H. Toekomstmuziek (Wilde Ganzen)

De foto's zijn gemaakt door Annie Manders en Barry Slot.
 
   
 
 
 

Prettige Kerstdagen en een Gelukkig 2017!!

 
Deel
Stuur door
Tweet
 
Copyright © 2016 Partin, All rights reserved.