Copy

Nyhedsbrev fra Bornholms Teater - Feb 17

Erasmus-holdet får stjernedrys!

Bornholms Teater kan nu afsløre, hvem der skal gøre Morten Brovn selskab på scenen til sommerens 'Erasmus Montanus'-forestilling. Og især én af dem kan vi vist godt tillade os at kalde en vaskægte stjerne, for det er nemlig den folkekære skuespiller Jesper Asholt, der er kendt for utallige roller i såvel film, tv-drama som på teatret. Jesper skal spille rollen som Per Degn.
Jesper blev uddannet i 1991 fra Aarhus Teater, og mange vil huske ham fra film som  'Bornholms Stemme', 'Mifunes sidste sang' og 'Kunsten at græde i kor' - hvoraf begge de to sidste indbragte ham både en Bodil og en Robert-pris. Senest har han besøgt Bornholms Teater i oktober 2016 i forestillingen 'Dansetimen'.
Samtidigt er der nu også sat navn på de tre sidste medvirkende, som bliver Jesper Riefensthal (kendt bl.a. fra sidste års 'Den Politiske Kandestøber'), Henrik Ipsen (exil-Bornholmer og i mange år tilknyttet Odense Teater) samt Christine Albrechtslund (kendt af mange bornholmere fra 'Prinsesse Leonora'). I orkestergraven vil Lars Fjeldmose igen styre de musikalske indslag samt lydeffekter.
I et anfald af begejstring har vi besluttet at gentage sidste års tidlig-køb rabat, som betyder, at der er 15% rabat til alle, der bestiller billet inden den 1. maj! 
Erasmus Montanus spiller den 30. juni til 28. juli, mandage-fredage. Bestil billet HER.

Den 2. forestilling

Den 1. januar tog Bornholms Teater hul på sin nye egnsteater-aftale, som løber de næste fire år. Og som en del af den, skal teatret fremover producere to forestillinger årligt, imod den ene, der hidtil har været kravet.
Flere har allerede spurgt, hvad den anden så kommer til at handle om? 
Og her er svaret ... at det kan vi ikke for-tælle helt præcist endnu. Men teater-chefen har brugt en del tid i sit midlertidige exil i Bolivia på at tænke tanker om sagen, og vi kan røbe så meget, at det kommer til at foregå i efterårsferien (uge 42) og vil indeholde elementer fra både papirteatre og Holberg. Nyhedsbrevets redaktør vil bestræbe sig på at være mere konkret i et kommende nummer!
PS: Og derudover kan vi fortælle, at teaterchefen siden 1. februar igen har været at træffe i sine vante gemakker i Teaterstræde 2.

Vrede, Vals og Mestersangere

Efter tre pragtfulde forestillinger med røde lygter i januar, fortsætter Teaterforeningen Bornholm med et stort og bredt udvalg af forestillinger – syv i alt – som alle er omtalt på hjemmesiden og i teater-forenings brochure. Læs mere HER.
Forestillingen 'Vrede' torsdag den 16. februar er ovenikøbet en turnépremiere, hvor de gode folk fra Folketeatret kommer til Bornholm for at fejre begivenheden sammen med os. Teaterforeningen slutter sin sæson 2016/17 af med 'Mestersangerne på Møllegaarden' – en komisk opera fra Den Ny Opera og Figaros søndag den 9. april.
I begyndelsen af maj offentliggør Teaterforeningen Bornholm sin nye brochure med endnu et væld af gode forestillinger for sæsonen 2017/2018.
Fotoet er fra forestillingen 'Moon River', der spiller mandag den 27. marts. Bestil billetter HER.

Arbejdsgruppe ser på teater-struktur

Efter nogle indledende drøftelser i 2016 har Bornholms Regionskommune nu nedsat en arbejdsgruppe, der skal komme med forslag til den fremtidige organisering omkring Rønne Theater.
Arbejdsgruppen består af Rønne Theater (bygningen), Bornholms Teater (produktioner), Teaterforeningen Bornholm (turnerende teatre) samt Bornholmsk Amatørscene og KLAK (amatørteatre). Arbejdsgruppen har fået til opdrag, at særligt fokusere på Rønne Theaters og Bornholms Teaters indbyrdes organisering, og gruppens anbefaling skal efter planen behandles i kommunalbestyrelsen den 27. april i år.
PS: Bornholms Dramaskole deltager ikke, da de per 1. januar er blevet en del af Bornholms Kulturskole sammen med billed- og musikskolerne. Undervisningen foregår indtil videre fortsat på Rønne Theater.
BornholmsTeater
Teaterstræde 2, Rønne, Danmark
Rønne DK-3700
Denmark

Føj os til din adressebog
kim@bornholmsteater.dk
Vi vil selvfølgelig blive kede af det, men her kan du framelde dig nyhedsbrevet hvis det er det, du ønsker.This email was sent to kim@bornholmsteater.dk
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BornholmsTeater · Teaterstræde 2, Rønne, Danmark · Rønne DK-3700 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp