Copy

Invitation fra Bornholms Teater - SNE
 

Kom med til Åben prøve på SNE

Selvom vi har et egentligt nyhedsbrev for august lige på trapperne, får du denne særinvitation alligevel. Som et nyt tiltag i forbindelse med årets store forestilling på Rønne Theater - ’SNE’ - inviterer Bornholms Teater nemlig nu en lille udvalgt skare til en åben prøve på teatret. Prøven foregår mandag den 15. august kl. 19-19.45, og der vil blive åbnet op for ca. 25 publikummer, som dermed får et helt særligt kig ind i maskinrummet på et professionelt teater og teaterproduktion.
Formatet vil være som en helt almindelig prøve, hvor skuespillerne under instruktion af instruktør Rhea Leman gennemspiller forskellige scener fra forestillingen. Undervejs vil de sandsynligvis skulle gennemspille den samme scene flere gange, for at rette og ændre på forskellige detaljer, og publikum får dermed et helt unikt indblik i arbejdsprocessen for skuespillerne, og hvad der egentlig skal til, for at et teatermanuskript bliver til levende teater på en scene i samspil med kulisser, lyd og lys.
Det vil være gratis at deltage i den åbne prøve, men man skal tilmelde sig til PR-medarbejder Kim Caspersen på mail kim@bornholmsteater.dk. De 25 pladser fordeles efter først-til-mølle princippet.
Prøven varer ca. 1 time og foregår på gl. scene på Rønne Theater, Teaterstræde 2.
'SNE' får premiere den 20. august og spiller til og med 10. september.
BornholmsTeater
Teaterstræde 2, Rønne, Danmark
Rønne DK-3700
Denmark

Føj os til din adressebog
kim@bornholmsteater.dk
Vi vil selvfølgelig blive kede af det, men her kan du framelde dig nyhedsbrevet hvis det er det, du ønsker.This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BornholmsTeater · Teaterstræde 2, Rønne, Danmark · Rønne DK-3700 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp