Copy

Nyhedsbrev fra Bornholms Teater - Juli 21
 

Friske FISK-fotos og publikums-kvoter

Corona-nedlukninger og hjemsendelser har betydet, at vi er kommet lidt ud af den sædvanlige rytme for vores Nyhedsbreve, men da vi nu er næsten tilbage i normal drift, får du her lige et kort Nyhedsbrev til at tage med på ferien! Og i det kan vi bl.a. fremvise vores nye forestillingsfoto for FISK, hvor bandet  med vores fire hovedpersoner viser sig frem i al deres pragt og fiskefinesse! Grunden til, at vi måtte tage et nyt foto er jo den, at en af vores oprindelige skuespillere Hanne Hedelund blev forhindret i at deltage, og derfor blev erstattet af Lisbeth Gajhede (første fra venstre). PS: Og hvis nogen får associationer til den danske popgruppe 'One Two's' meget omtalte albumforside fra 80'erne, hvor armhuler spillede en hvis rolle, er det ikke helt tilfældigt!
Skuespillerne har den sidste lille måneds tid arbejdet med prøverne i lånte lokaler på Folketeatret i København, men rykker lige efter sommerferien ind på Rønne Theater for at få det sidste på plads i de rigtige omgivelser og kulisser. Indtil videre gælder restriktionerne for antal publikummer i salen og afstandskrav til den 1. september, men vi håber stadig på, at de bliver ophævet tidligere, så vi kan gennemføre forestillingerne med fulde sale, da flere aftener allerede er udsolgt. I 'worst case' bliver forestillingerne i august gennemført for max. 138 publikummer, mens vi i september igen kan øge antallet til 240 per forestilling.
LÆS mere om forestillingen og køb billet HER. Premiere den 21. august.

Få fingrene i et badge!

Ingen forestilling uden lidt 'merchandise', som det hedder på nu-dansk ... Og FISK er ingen undtagelse - vi har derfor fået produceret et antal badges i vilde 80'er farver som lidt reklame for forestillingen. Badgene er lavet i miljøvenlige materialer, så de hurtigt nedbrydes, hvis de skulle forvilde sig ud i naturen.  
Der er et begrænset antal, men er man en af de hurtige, vil man kunne få fingrene i et badge, når billetsalget på Rønne Theater åbner igen fra den 2. august. (Billetsalget er hele tiden åbent på nettet!)

De smarte køber et Sæsonkort

Som nævnt i et tidligere Nyhedsbrev kommer Sæsonprogrammet stærkt tilbage i 2021-22, efter en sæson præget af aflysninger sidste år. Hele 12 forestillinger indgår i programmet, og den gode nyhed er, at man ved at købe et Sæsonkort får adgang til hele balladen for bare 450 kr. (voksne) eller 300 kr. (unge og studerende) - inklusiv sommerens store flagskibsforestilling 'FISK', der alene koster 225 kr. i løssalg.
Ud af de 12 forestillinger er de fem egenproduktioner, og så mange egenproduktioner har Bornholms Teater aldrig før præsenteret i samme sæson, så der er noget at glæde sig til, hvis man ellers kan li' at gå i teatret ;-)  PS: Grundet aflysningerne i sidste sæson er det besluttet, at sæsonkort fra 2020/21 også er gyldige i sæson 2021/22 uden beregning. Sæsonkort kan købes online HER eller i billetsalget på Rønne Theater.

Endnu mere teater ...

I tilfælde af, at Bornholms Teaters sæsonprogram ikke skulle være nok, så åbner Teaterforeningen Bornholm snart også for løssalget til deres program, der rummer over 20 forestillinger. Traditionen tro favner programmet bredt med produktioner fra kendte ensembler som Det Kongelige Teater ('Tour de chambre') og Folketeatret ('Bedrag') til mindre kendte som OffOff/Production ('Det fortrolige rum') og Det flydende teater ('Valkyriens kamp' - foto). Og børnene kan glæde sig til at møde de populære figurer i  henh. 'Peddersen og Findus' og 'Cirkelines Museskole'. Medlemmerne har kunne booke siden den 7. juni mens løssalget åbner den 1. august. Læs mere HER.

'1658' kan blive Sæsonens Teaterrejsemål!

En af Bornholms Teaters forestillinger er igen landet på CPHCultures nomineringsliste over Danmarks bedste kulturtilbud! Denne gang for sæson 2020/21 hvor '1658 - balladen om Bornholms befrielse' er nomineret i kategorien 'Sæsonens Teaterrejsemål'. Og som en bonus er også en af skuespillerne i 'FISK', Lisbeth Gajhede, nomineret i kategorien 'Sæsonens Entertainer' - dog ikke for en af vores egne forestillinger, men for sin optræden i 'Vintersilhuetter'! Spændingen udløses den 1. august. Se mere HER.
BornholmsTeater
Teaterstræde 2, Rønne, Danmark
Rønne DK-3700
Denmark

Add us to your address book
kim@bornholmsteater.dk
Vi vil selvfølgelig blive kede af det, men her kan du framelde dig nyhedsbrevet hvis det er det, du ønsker.This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BornholmsTeater · Teaterstræde 2, Rønne, Danmark · Rønne DK-3700 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp