Copy

Nyhedsbrev fra Bornholms Teater -
SÆRTILBUD - 7. April 22
 

Mød statsminister Mette Frederiksen!

I samarbejde med Bornholms Tidende kommer Statsminister Mette Frederiksen på besøg på Rønne Theater torsdag den 7. april. Her vil hun blive live-interviewet på scenen af en af Tidendes journalister foran et inviteret publikum, og vi er glade for at kunne meddele, at alle abonnenter til Bornholms Teaters nyhedsbrev - og dermed også dig! - nu er blandt de inviterede! 
Interviewet vil finde sted torsdag den 7.april. kl. 15.15 til 16.15.

Invitationen gælder for 2 personer per abonnent og det er gratis at deltage. Billetterne fordeles efter først-til-mølle princippet. 
OBS: Tilmelding påkrævet til helle@bornholmsteater.dk
Vi glæder os til at se dig.

Stadig billetter til 'Det der drikker'

Nu vi har din opmærksomhed, skal du også vide, at der stadig er ledige pladser til denne uges forestilling 'Det der drikker', der spiller torsdag og fredag kl. 19.30.
’Det der drikker er en fiktiv, men personligt inspireret, monolog af og med Olaf Højgaard, instrueret af Christian Lollike, som uden berøringsangst går lige i kødet på temaet alkoholisme. Med både seriøsitet og latterfremkaldende, anarkistisk fortællelyst bliver vi taget med bagom beruselsen. Manden på scenen rejser med publikum igennem misbrugets vanvid i mange stemmer, farver og tilstande – alt er på spil for vores karakter på scenen.
En forestilling om at være fanget i misbrug og selvdestruktion, men også om at prøve at finde en vej ud af misbruget og frem til en ny måde at leve på. Køb billet HER.
BornholmsTeater
Teaterstræde 2, Rønne, Danmark
Rønne DK-3700
Denmark

Add us to your address book
kim@bornholmsteater.dk
Vi vil selvfølgelig blive kede af det, men her kan du framelde dig nyhedsbrevet hvis det er det, du ønsker.This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BornholmsTeater · Teaterstræde 2, Rønne, Danmark · Rønne DK-3700 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp