Copy

Nyhedsbrev fra Bornholms Teater - Særudgave April 21
 

Vi går Fisk og frejdig mod en ny sæson

Efter offentliggørelsen af regeringens genåbningsplaner den 23. marts kan Bornholms Teater endelig begynde en reel planlægning af vores kommende forestillinger. Ifølge den gældende plan vil teatre kunne invitere publikum indenfor dørene fra den 6. maj, og selvom det betyder, at Bornholms Teater nu må aflyse ét arrangement, mens et andet flyttes til efteråret, bringer det også håb med sig for den kommende sæson. Og det glæder vi os til og over!
Det aflyste arrangement er koncerten ’Piazzolla og emigrantens længsel’ med Andrea Pellegrini og Bjarke Mogensen, der skulle have spillet den 17. april. Den bliver desværre ikke til noget. Det gør derimod forestillingen ’Svaneke’, som skulle have spillet den 4.-8. maj, men nu kommer til at spille den 23.-26. september som en del af Kulturugen i stedet for.
I forhold til sommerens store musikforestilling ’FISK’ (foto), der spiller den 21. august til 18. september, er forventningen, at den kan gennemføres på almindelige vilkår med fuld kapacitet i salen, hvilket betyder op til 240 publikummer per gang. Der er allerede åbnet for gruppe- og firmasalg, og tilbagemeldingerne viser, at der er stor interesse for forestillingen, så det tegner godt. 
Løssalget til ’FISK’ åbner den 1. maj.
Og så kan vi slutte af med endnu en god nyhed, som handler om Sæsonkortet. På baggrund af, at den forløbne sæson har været en noget trist omgang med mange aflysninger, har Bornholms Teater besluttet, at alle der har købt sæsonkort til 2020/21 vil kunne forny deres kort til at gælde for sæson 2021/22 uden beregning. Det vil skulle ske i billetsalget på Rønne Theater, men der vil komme mere information om tilbuddet, når det nye sæsonprogram- og kort ligger klart i løbet af foråret.
Følg med i hvad der sker på Facebook og  hjemmesiden!

Andre nyheder 

Teaterforeningen Bornholm afslutter en sæson præget af aflysninger med at afvikle to forestillinger. Den første er 'Krigen har ikke et kvindeligt ansigt', som er flyttet fra en tidligere dato og nu spiller to gange lørdag den 8. maj, henh. kl. 14 og 16.30. Og så slutter sæsonen som planlagt onsdag den 16. juni kl. 19.30 med 'Al magt til folket!', der spiller i Musikhuzet i Rønne. Følg med på teaterforeningens hjemmeside om hvilke vilkår og evt. restriktioner, der er gældende på spilledagen.
Rønne Theater har fået ny formand, og det er Jon Schmidt, der indtræder på posten - i første omgang indtil det kommende repræsentantskabsmøde den 14. juni.
Dramaskolen har måttet aflyse deres planlagte forestillinger i april, da de ikke har kunnet gennemføre undervisningen på almindelige vilkår, og restriktionerne i øvrigt stadig er gældende i april.
BornholmsTeater
Teaterstræde 2, Rønne, Danmark
Rønne DK-3700
Denmark

Add us to your address book
kim@bornholmsteater.dk
Vi vil selvfølgelig blive kede af det, men her kan du framelde dig nyhedsbrevet hvis det er det, du ønsker.This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BornholmsTeater · Teaterstræde 2, Rønne, Danmark · Rønne DK-3700 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp