Copy
Ruby Rejser
Hej <<Fornavn>>

Hos Ruby Rejser og DaGama går det stærkt med at udvikle nye rejser til sommeren, og vi har nu en helt enestående nyhed på programmet: Det ultimative højsommereventyr på Svalbard. 

Den norske øgruppe ligger ikke mere end 1.300 km fra Nordpolen, og her vil du om sommeren opleve, hvordan midnatssolen vækker dyre- og plantelivet fra vinterens søvnige mørke. Landskaberne er storslåede, og de lange lyse dage giver dig de bedste muligheder for at opleve de sneklædte fjelde, stolte rensdyr, livlige polarræve og måske endda kongen af Arktis – isbjørnen.
Vi har sammensat en unik pakkerejse med alt, der skal til, for at du kommer ind under huden på det lille, norske paradis. Med direkte fly tur/retur fra Aalborg bliver det ikke nemmere.

Vil du hellere tage på et norsk eventyr på egen hånd? Så pak bilen og tag på en af vores nye kør-selv-ferier i Norge. Læs meget mere om rejserne nedenfor.

God læselyst!

Venlige hilsner fra
DaGama – En del af Ruby Rejser
Arktisk højsommer på Svalbard
Longyearbyen • 3 nætter • Afrejse 27. juli og 10. august 2020
Tag med på dit livs (måske) vildeste sommereventyr. Turen går til den arktiske øgruppe Svalbard, hvor sommeren byder på utrolige naturoplevelser, unikke udflugtsmuligheder og dagslys 24 timer i døgnet. 

Du har base i hovedbyen, Longyearbyen, og du vil i løbet af 4 dage udforske både natur, kultur og historie under midnatssolens skær. Rejsen inkluderer bl.a. en lærerig vildmarksaften i den smukt beliggende Camp Barentz, hvor du vil nyde omgivelserne, en lækker middag og et spændende foredrag om isbjørnen. 

Der er også inkluderet endnu en udflugt, hvor du kan vælge mellem en skøn elcykeltur med sightseeing i nærområdet, en smuk sejltur til det berømte ”Fuglefjella” eller en livlig hundevognskøretur, der tager dig tæt på havet. Der findes desuden et stort udvalg af ekstra udflugter, der kan tilkøbes, hvis du slet ikke kan få nok af Svalbards mange eventyr.


4 dage fra kr. 8.998,- pr. person
Inkl. fly tur/retur, 3 nætter på hotel, morgenmad, 1 x 3-retters menu, 2 udflugter m.m.

Afrejsedatoer:
27. juli og 10. august 2020
Book din rejse til Svalbard – Klik her!
Stort udvalg af tilkøbsudflugter på Svalbard
Vandreture • Sejlture • Smagsprøver
Isfjordssafari - Von Postbreen

Flot 6 timers tur som tager dig til Tempelfjorden og den mægtige gletscher, der ligger der. Turen inkluderer et ekspeditionsmåltid i land. Tilkøb udflugten under "Bestil", når du køber rejsen.
Vandreture langs fjelde og fjorde

Der findes et stort udvalg af forskellige gåture på Svalbard. Fælles for dem alle er deres fabelagtige udsigter og historiske ruter. Tilkøb gåturene under "Bestil", når du køber rejsen.
Champagnesmagning

Prøv en eksklusiv champagnesmagning hvor dine smagsløg vil blive både udfordret, udvidet og forkælet. 
Tilkøb udflugten under "Bestil", når du køber rejsen.
Se alle tilkøbsudflugter under "bestil" - Klik her!
Kør-selv-ferie i Norge
Syd, vest og nord • 6,9 eller 17 nætter • På egen hånd
I det langstrakte land mod nord overgår det ene naturscenarie det andet. Trods den korte afstand fra Danmark får naturen i Norge det alligevel til at føles som om, du er kommet til en helt anden verden. 
På en rundrejse i egen bil i Norge har du friheden til selv at bestemme, hvilke stop du gør, når du bevæger dig igennem de afvekslende landskaber og hyggelige byer. Du kan frit vælge at vandre en ekstra rute i den storslåede natur, besøge forskellige seværdigheder eller dvæle ved de smukke udsigter, du kommer forbi. Undervejs på ferien bliver du indlogeret på vores nøje udvalgte overnatningssteder, så du er sikret gode muligheder for at lade op til de mange indtryk. Vælg mellem en kort, en mellemlang og en lang tur: 

7 dage fra kr. 4.998,- pr. person
Inkl. 6 nætter på hoteller med morgenmad, 2 x bilfærger, detaljeret hotelliste m.m.

Afrejsedatoer:
Hver dag fra 15. juni til 30. september 2020 (18-dages turen først mulig fra 21. juni 2020)
Book din kør-selv-ferie i Norge - Klik her!
Kontakt Rønnaug
Hvis du vil vide mere om vores rejser.

Rønnaug Engstad Laursen
Direkte tlf: +45 3916 3349

ronnaug@ruby-rejser.dk
Trygt at booke hos DaGama
DaGama er en del af Ruby Rejser, hvis medlemskab af Rejsegarantifonden sikrer, at du altid er dækket på bedste vis. Medlemskabet sikrer dig dine penge ved en eventuel konkurs, samtidig med at du er dækket af pakkerejseloven, hvis du køber en pakkerejse. Du vil dermed altid få dine penge retur, hvis en rejse ikke kan gennemføres. Du kan læse nærmere om, hvordan du er dækket på nedenstående link. 
Læs mere!
Find os på Facebook
Find os på Facebook
Se vores hjemmeside
Se vores hjemmeside
Kontakt os nu
Kontakt os nu
Specialrejser i 40 år
Ruby Rejser
Det erfarne bureau med de mange specialrejser. 
Vi holder til i Århus, men har gæster fra hele Norden. 
Med mere end 40 år på bagen er vi specialister i ferier udenfor turismens hovedstrøg.
Telefon +45 86 15 35 99
Hvorfor rejse med Ruby Rejser?

Du er i gode hænder og godt sikret, hvis din rejse ikke kan gennemføres.

Vi er medlem, nr. 206, af Rejsegarantifonden.

Du får personlig vejledning på telefon og mail.
 
Vi kender turene og har været der selv.

Vi giver dig prisgaranti, så du ikke finder rejsen billigere andre steder.
Copyright © 2020 Ruby Rejser, All rights reserved.

Find os i Aarhus:
Europaplads 16, 1. sal, 8000 Aarhus C

Opdater din profil

Afmeld dette nyhedsbrev