Copy
Ruby Rejser
Hej <<Fornavn>>

Er du vild med storslået natur, øde bygder, vildt dyreliv og ekspeditioner til steder på kanten af verden? Så kan du roligt sætte dig godt til rette og læse videre i nyhedsbrevet her.

Vi har samlet nogle af vores nyeste og allerbedste ekspeditionsrejser med Hurtigruten, og uanset om du vil rejse i foråret, sommeren, efteråret eller vinterhalvåret, har vi et godt forslag til dit næste eventyr. Hvad med at sætte kursen mod syd for at udforske Antarktis' hvide landskaber og Falklandsøernes hemmelige skatte? Du kan også bruge foråret eller sommeren på en sejlads langs Norges smukke kyst, eller jagte nordlyset i vinterhalvåret på en helt ny specialrejse med nordlysgaranti.

Mulighederne er mange, og eventyrene uforglemmelige – uanset om du sætter kursen langt mod nord eller langt mod syd.

Venlige hilsner fra
DaGama – En del af Ruby Rejser
Antarktis og den sydlige halvkugle
Sydgående ekspeditionssejlads • 22 nætter • Hurtigruten
Tag med Hurtigrutens nyeste ekspeditionsskib MS Fridtjof Nansen på eventyr til den sydlige halvkugle, og udforsk imponerende Patagonien, de fortryllende Falklandsøer og majestætiske Antarktis. Undervejs venter unikt dyreliv med søde pingviner, legesyge sæler, mægtige hvaler og skræppende albatrosser, og på Antarktisk er naturen mere øde, storslået og barsk end nogle andre steder på jorden.

På denne tur er prisen tilmed skudt helt i bund. Er du klar til et uforglemmeligt eventyr?

Pris fra kr. 59.998,- pr. person i udvendig kahyt
Inkl. fly fra København t/r, hotel og morgenmad i Montevideo, transport fra hotel til skib, ekspeditionssejlads, helpension + skibets egen drikkepakke ombord, fly Ushuaia-Buenos Aires og meget mere.

Afrejse
19. oktober 2020

Læs mere om ekspeditionen til Antarktis – Klik her!
Forårssejladser langs Norges kyst
Sydgående eller nordgående sejlads • 6 eller 7 nætter • Hurtigruten
Norges smukke natur og kystbyer
Dette forårs- og sommereventyr starter i Kirkenes i det nordligste Norge, ikke langt fra grænsen til Rusland. Herfra sejles syd mod de historiske bygninger i Bergen, og undervejs vil du opleve spektakulære fjelde, magiske fjorde og spændende byer langs kyststrækningen, der er kendt som verdens smukkeste. De lyse nætter giver de absolut bedste forudsætninger for at se så meget som muligt af kystens vilde dyreliv og betagende udsigter. 

Pris fra kr. 8.998,- pr. person
Flyrejse t/r fra Danmark, transfer, 1 nat på hotel i Kirkenes inkl. morgenmad, 6 dages sejlads og helpension ombord på skibet.

Afrejse
25. maj og 5. juni 2020

Læs mere om rejsen – Klik her!

Oplev Norges kyst om foråret
På denne nordgående sørejse fra Bergen til Kirkenes oplever du Norges maleriske kyststrækning, når den er allersmukkest – nemlig når naturen begynder at spire i foråret, og varmen breder sig efter den kolde vinter. På turen vil du betages af de tårnende fjelde, de dybe fjorde og de hyggelige havnebyer, som du besøger undervejs. Der er på denne årstid også mulighed for at opleve midnatssolen og de lyse nætter. 

Pris fra kr. 8.998,- pr. person
Flyrejse t/r fra Danmark, transfer, 1 nat på hotel i Kirkenes inkl. morgenmad, 7 dages sejlads og helpension ombord på skibet.

Afrejse
9. og 20. maj 2020

Læs mere om rejsen – Klik her!

Specialsejlads og nordlys langs Norges kyst
Bergen - Kirkenes - Bergen • 11 nætter • Hurtigruten
Tag med på en specialsejlads med Hurtigruten langs verdens smukkeste kyststrækning, hvor du på en unik 12 dages rejse jagter nordlyset. Rejsen er en helt speciel udgave af Hurtigrutens normale 12-dages rejse langs Norges kyst fra Bergen til Kirkenes og retur til Bergen igen. Turen her har færre stops, men til gengæld er hvert enkelt stop længere, så der er masser af tid til at udforske havnebyerne. Vinterhalvåret er samtidig det perfekte tidspunkt til at opleve nordlyset på. Faktisk er der så stor sandsynlighed for, at du vil komme til at se det grønne lys danse i bølgende koreografier henover nattehimlen, at der på denne rejse er nordlysgaranti!

Pris fra kr. 11.998,- pr. person
Inkl. fly tur/retur fra Danmark, transfer, 12 dages sejlads på ekspeditionsskib, helpension og sæsonbestemte aktiviteter ombord.

Afrejse
16. januar og 18. februar 2021

Læs mere og book turen – Klik her!
Kontakt Rønnaug
Hvis du vil vide mere om vores rejser.

Ring på 46 97 55 72
eller skriv en mail til:

ronnaug@ruby-rejser.dk
Find os på Facebook
Se vores hjemmeside
Kontakt os nu
Specialrejser i 40 år
Ruby Rejser
Det erfarne bureau med de mange specialrejser. 
Vi holder til i Århus, men har gæster fra hele Norden. 
Med mere end 40 år på bagen er vi specialister i ferier udenfor turismens hovedstrøg.
Telefon +45 86 15 35 99
Hvorfor rejse med Ruby Rejser?

Du får personlig vejledning på telefon og mail.
 
Vi kender turene og har været der selv.

Vi giver dig prisgaranti, så du ikke finder rejsen billigere andre steder.

Vi er medlem, nr. 206, af Rejsegarantifonden.
Copyright © 2020 Ruby Rejser, All rights reserved.

Find os i Aarhus:
Europaplads 16, 1. sal, 8000 Aarhus C

Opdater din profil

Afmeld dette nyhedsbrev