Copy
Ruby Rejser
Hej <<Fornavn>>

Lad det ene skridt tage det andet og få dejligt ømme fødder, mens du oplever verden i slowmotion. Enhver, der holder af at være udendørs, bør unde sig selv en vandreferie!

Hvis du ikke er helt klar til at gå ud i verden på egen hånd eller bare gerne vil dele oplevelsen med ligesindede, kan vi varmt anbefale en af vores gruppevandreferier med dansk vandreleder. 

Nedenfor har vi samlet en række af vores pragtfulde gruppevandreferier til en eller flere skønne øer. Her møder du både betagende bjerge, vild vegetation og fascinerende kulturer, og du er samtidig aldrig langt væk fra havets dybe, dragende blå. 

Det bliver ikke meget mere bekvemmeligt eller meget skønnere.

God læselyst!

Venlige hilsner fra
DaGama – En del af Ruby Rejser

Jordens indre på Azorerne

Dansk vandreleder • Portugal • 7 nætter
På denne grønne oase i Atlanterhavet kan du opleve skønne vandreture blandt vulkaner, boblende vandhuller, velduftende temarker, svovlholdige bade og farverige blomster.

Øerne er bogstaveligt talt vulkankegler, der er skudt op af havoverfladen som ni små haver. Azorerne er med andre ord formet af de store naturkræfter – ilden og vandet – og begge dele er stadig nærværende, når man bevæger sig rundt i naturen. Det ses bl.a. i gamle kratere, søer og vandløb, der alle er pakket ind i en botanisk skønhed og mangfoldighed, som du ikke må snyde dig selv for at opleve. 

Denne vandretur foregår på den største af Azorernes øer, Säo Miguel, og her kommer du i nærkontakt med jordens indre.

Pris fra kr. 9.998,- pr. person
Inkl. fly fra København eller Billund, 7 overnatninger m. morgenmad, 3 x aftensmad, dansk vandreleder og alle programsatte transporter.

Afrejse 1. oktober 2019
 – Få pladser!
Afrejse 19. maj 2020
Afrejse 22. og 29. september 2020
Læs mere om rejsen til Azorerne – Klik her!

Eksotiske Gran Canaria

Dansk vandreleder • Spanien • 7 nætter
Tag med til denne frodige og solbeskinnede ø, hvor høje fyrreskove og grønne bakker møder rå sandstensklipper og gamle vulkankratere.

De fleste forbinder Gran Canaria med solferie, men der er meget mere end vand og hoteller på denne fantastiske ø. Gran Canaria bliver også kaldt minikontinentet, og øen er på grund af sine høje bjerge som Pico de las Nieves og sin beliggenhed i Atlanterhavet begunstiget med flere klimabælter og en rigt varieret natur. Bl.a. findes der flere hundrede planter, som ikke lever andre steder i verden.

De første 4 nætter bor vi i Las Palmas, og de sidste 3 nætter bor vi i Tejeda.

Pris fra kr. 8.998,- pr. person
Inkl. fly fra København, 7 overnatninger m. morgenmad, 6 middage, dansk vandreleder og alle programsatte transporter og entréer.

Afrejse 9. november 2019
Læs mere om rejsen til Gran Canaria – Klik her!

Frodige Madeira

Dansk vandreleder • Portugal • 7 nætter
På denne ø midt i Atlanterhavet er der altid noget, der blomstrer. Nogle steder er landskabet vildt med forrevne klipper og størknet lava i mange farvenuancer, og andre steder dyrkes frugter og grøntsager på små terrasser. I de små byer på bjergskråningerne føler man sig hensat til en anden tid.

Gruppevandreferien byder på nogle af øens bedste og mest alsidige vandreruter, der blandt andet går langs vandingskanaler og gennem regnskoven. 

Under vores ophold på "Blomsterøen" bor vi på et moderne hotel med fantastisk udsigt fra morgenbordet. Om aftenen har vi rig mulighed for at opleve, hvad øen har at byde på smagsmæssigt. Vi har udvalgt 6 forskellige restauranter i Funchal, som serverer os spændende, gastronomiske retter.

Pris fra kr. 9.998,- pr. person
Inkl. fly fra København, 7 overnatninger m. morgenmad, 6 middage, dansk vandreleder og alle programsatte transporter og entréer.

Afrejse 2. og 9. november 2019
Afrejse 15. og 22. februar 2020
Book din rejse til Madeira – Klik her!

De Kanariske Øer

Grøn vulkanø eller magisk palmeø?
La Palma, Spanien
Den grønne vulkanø byder på mageløs natur, og med et væld af vandreruter i topklasse er La Palma et sandt mekka for vandrefolket.

Øen består af et enormt vulkankrater, der er indrammet af sorte sandstrande, milelange bananplantager, høje bjerge og et stort netværk af vandrestier. I løbet af ugen vandrer vi ind i bunden af den kollapsede vulkan og oplever blandt andet det smukke vandfald Cascada de Colores. 

Pris fra kr. 9.998,- pr. person
Inkl. fly fra København eller Billund, 7 overnatninger, halvpension, dansk vandreleder m.m.

Afrejse 16. og 23. januar 2020


Læs mere om rejsen – Klik her!
La Gomera, Spanien
Tag med til dette rolige, økologiske paradis med små, idylliske badebugter omkranset af stejle klipper. Naturen er fyldt med kontraster: Inden for få kilometer skifter landskabet fra palmedækkede dale og dybe kløfter til nøgne klippeformationer og tropiske skovområder. Oplev også forhistorisk vegetation i Garajonay Nationalpark.

Vores turleder har besøgt La Gomera adskillige gange og glæder sig til at vise dig øens flotteste vandreruter. 

Pris fra kr. 9.498,- pr. person
Inkl. fly fra København, færgetransport, 7 overnatninger, halvpension, dansk vandreleder m.m.

Afrejse 31. januar og 7. februar 2020


Læs mere om rejsen – Klik her!

Besøg 3 tropiske øer i Kap Verde

Dansk vandreleder • 11 nætter
Tag med til modsætningernes paradis, hvor grønne bjerge, søde bananer, friske kaffeplanter og eksotiske frugter møder stejle klippesider, utæmmet landskab og vilde, formidable udsigter.

Kap Verde er et lille, selvstændigt afrikansk land, som byder på et vaskeægte farveorgie: Afrikanske klædedragter i strålende regnbuefarver, små grønne og brune jordlodder, huse malet i stærke kontraster, havets mange blå- og grønlige nuancer og klipper i rød, brun og sort.

Det lille land var ubeboet indtil portugiserne opdagede og koloniserede øgruppen i 1400-tallet. I Kap Verde oplever vi en befolkning som er meget venlig, afslappet og imødekommende.

Ruby Rejser har haft gruppevandreture til Kap Verde siden 2005, og vi er stolte over at være det første danske rejsebureau, der lavede vandreture på øerne.

Pris fra kr. 16.998,- pr. person
Inkl. fly fra København, alle indenrigstransporter, 11 overnatninger med morgenmad, 10 x aftensmad, udvalgte frokoster, dansk vandreleder m.m.

Afrejse 10. februar 2020
Læs mere om rejsen til Kap Verde – Klik her!
Kontakt Sarah
Hvis du vil vide mere om vores rejser.

Ring på 4697 5561
eller skriv en mail til:

sarah@ruby-rejser.dk
Find os på Facebook
Se vores hjemmeside
Kontakt os nu
Specialrejser i 40 år
Ruby Rejser
Det erfarne bureau med de mange specialrejser. 
Vi holder til i Århus, men har gæster fra hele Norden. 
Med mere end 40 år på bagen er vi specialister i ferier udenfor turismens hovedstrøg.
Telefon +45 86 15 35 99
Hvorfor rejse med Ruby Rejser?

Du får personlig vejledning på telefon og mail.
 
Vi kender turene og har været der selv.

Vi giver dig prisgaranti, så du ikke finder rejsen billigere andre steder.

Vi er medlem, nr. 206, af Rejsegarantifonden.
Copyright © 2019 Ruby Rejser, All rights reserved.

Find os i Aarhus:
Mejlgade 46b, 8000 Aarhus C

Opdater din profil

Afmeld dette nyhedsbrev