Copy
Dato: 06/03/15

Straks sesongstart!

Sesongens store nyhet

I år har vi en splitter ny tur på programmet; sykkeltur i regionen Abruzzo. Dette kanskje ukjente området i Italia har vist seg å være en kjempespennende destinasjon! Enorme kontraster, med høye fjell og fantastiske strender, nasjonalparker med spektakulær natur, samt kjempespennende byer med historiske borger og slott. Vi starter turen oppe i fjellene, for deretter å sykle ned mot kysten. Dette er en tur hvor de fleste som er glade i å sykle kan delta.
Dato for turen er 01. – 08. mai 2015. NB!
Kun 6 plasser igjen...
Les mer her.

Til Italia i september?

Vår sykkeltur til regionen Marche er turen som har ALT (synes vi selv..)! I løpet av uken får vi oppleve "et Italia i miniatyr". Regionen Marche har blitt mange av våre kunders favorittdestinasjon – og vi forstår hvorfor. Vi starter turen i Urbino, middelalderbyen som blant annet innehar Italias første universitet. Herifra sykler vi sørover gjennom et utrolig vakkert, bølgende landskap, og ender til slutt opp på stranden på grensen til Abruzzo. Kupert, vakkert og storslagent. Turen passer for de fleste som er glade i å sykle.
Dato for turen er 09. – 16. september.
Les mer her.

Årets sykkeldrakt

Ny design, ny leverandør, absolutt topp kvalitet med et klassisk og fresht design. Denne gangen har vi valgt det belgiske firmaet Bioracer som leverandør, de lager sykkelklær i toppkvalitet. De leverer blant annet sykkelklær til landslagene til Belgia, Nederland og Luxemburg. Nytt av i år er at vi også har kjøpt inn løse ermer / ben i svart farge.
En flott vest i vindtett og vannavstøtende materiale samt en super jakke for litt kaldere dager er også i årets sortiment. 
Gode priser, og rabatt ved kjøp av komplette sett.
Les mer her.


Expa AS
Grimsrudveien 16
3442 Hyggen,
Norway
Eric: +47 92 61 88 05
eric@expa.no

Petter: +47 90 02 69 01
petter@expa.no

Harald: +47 92 01 18 97
harald@expa.no

Catrine: +47 91 88 03 06
cat@expa.no

Merethe: +47 90 02 23 23
merethe@expa.no

 
Kontakt oss for:
  • Ønske om å delta på våre turer
  • Ønske om at vi skreddersyr en tur etter dine behov
  • Coaching, individuelt eller grupper