Copy
Dato: 27/03/15

Påsken gir god tid til planlegging

Vi hjelper deg å planlegge DIN drømmetur

Visste du at vi i tillegg til gruppeturer også er behjelpelig med turer på egenhånd? Da legger vi opp turen sammen med deg/dere, og vi kan selvfølgelig tilby både sykkel-, fot- og aktivitetsturer. Turene kan gjennomføres med start i april, og oftest helt frem til oktober – altså gis det mulighet for turer i skolens fellesferie også.
Det er valgfritt om du ønsker å booke flyet selv eller vil ha hjelp til dette. På sykkelturene har du valget om å leie sykkel på plass, eller evt. ta med din egen.
Her ser du et utvalg av våre turer på egenhånd, men ta også en titt på vår inspirasjonsside – vi skreddersyr gjerne en helt egen tur etter DITT behov.

En tur som passer for alle!

Lyst på en tur hvor du kan kombinere sol & bad, mountainbike, god mat, klatring og fottur? Da er denne 5 dagers-turen perfekt for deg! Helt nord i Gardasjøen ligger den sjarmerende byen Riva del Garda. Her møtes Dolomittene og Italias største sjø; Gardasjøen. Fjellene stuper formelig rett ned i sjøen og lager store kontraster i landskapet – vakkert, vakkert, vakkert!
Dette omådet gir fantastiske muligheter for store naturopplevelser og spennende uteaktiviteter som, sammen med en sjarmerende by, gode hoteller og et deilig italiensk kjøkken lager strålende forutsetninger for store opplevelser. Vi har lagt opp til store opplevelser med aktiviteter som sykling på fjellet Monte Tremalzo, fotturer i fjellene og klattring på Via Ferrata. Passe krevende, spennende og noe som alle som er glad i å bevege seg og som er glad i utfordringer kan klare.
Les mer om turen her

Aktiveturer.no

Dette er adressen til vår blogg, hvor vi jevnlig legger ut tips til steder / hoteller, stemingsrapporter fra våre turer med bilder og filmer, oppskrifter, vedlikeholdstips, spesialtilbud, nyheter etc.
Nå kan du få oppdateringer fra bloggen direkte tilsendt i din mailboks – fyll inn din mailadresse i feltet 'Abonner' til høyre på forsiden og vips så er du abbonnent.
NB! Har du selv tips som du kan dele med andre? Send oss gjerne en mail med tipset, blir det publisert kommer det en liten hilsen i posten...


God påske! Expa AS
Grimsrudveien 16
3442 Hyggen,
Norway
Eric: +47 92 61 88 05
eric@expa.no

Petter: +47 90 02 69 01
petter@expa.no

Harald: +47 92 01 18 97
harald@expa.no

Catrine: +47 91 88 03 06
cat@expa.no

Merethe: +47 90 02 23 23
merethe@expa.no

 
Vi kan hjelpe deg med følgende:
  • Spørsmål om våre turer.
  • Gi tilbud på firmaturer / gruppeturer.
  • Forslag til turer på egenhånd.
  • Skreddersy turer etter dine behov.
  • Coaching, individuelt eller grupper.
Utfordre oss gjerne!