Copy
Dato: 04/02/15

Ekte opplevelser!

Utfordrende sykkeltur i
Sella Ronda, Dolomittene

Har du en drøm om en spektakulær sykkelopplevelse i Italia? Fjellpassene Sella Ronda er verdensberømt blant alle sykkelentusiaster. 21. juni'15 stenges biltrafikken på alle veiene i de legendariske fjellpassene i Dolomittene. Vi har lagt opp en ukestur som du nok sent vil glemme. Turen starter i Dolomittene med de klassiska fjelletappene i Sella Ronda og ender nede i Riva del Garda (Gardasjøen). Du er garantert et minne for livet - les mer om turen her.

Albania på hjul 

En oppdagelsesreise du sent vil glemme! Albania ligger helt sør i Adriaterhavet med et fantastisk klima. Vi sykler i den sørlige delen av landet, og kan tilby alt fra bølgende jordbrukslandskap til høye fjell og flotte, uberørte strender. Vi passerer gjennom flere byer som er oppøført på Unescos verdensarvliste. Dette er turen for deg som er glad i å sykle, liker god mat og vin, og er på jakt etter nye opplevelser. Vil du sykle der ingen av vennene dine har vært ennå, så må du være med hit! Men vær rask med påmeldingen, på denne turen tar vi med maks 16 deltakere… Les mer om turen her

Design din egen tur

Visste du at vi skreddersyr turer for deg / din bedrift?
For å gi deg litt insikt i hva vi kan tilby har vi laget en inspirasjonsside med noen forslag til turer / steder. Denne siden er kun ment som inspirasjon, alle turene kan skreddersys etter DITT ønske.
Inspirasjonssiden finner du her.


Expa AS
Grimsrudveien 16
3442 Hyggen,
Norway
Eric: +47 92 61 88 05
eric@expa.no

Petter: +47 90 02 69 01
petter@expa.no

Harald: +47 92 01 18 97
harald@expa.no

Catrine: +47 91 88 03 06
cat@expa.no

Merethe: +47 90 02 23 23
merethe@expa.no
Kontakt oss for:
  • Ønske om å delta på våre turer
  • Ønske om at vi skreddersyr en tur etter dine behov
  • Coaching, individuelt eller grupper