Copy
Volop inspirerende, leerzame en actieve tips voor in en om je huis!
nudge_update-01-original.png
Beste <<Voornaam>>,

We zijn heel blij met jullie massale respons op onze enquête. Heb je nog niet gereageerd? Het kan nog steeds! Je kunt meeloten voor een mooi pakket goodies van onder meer The Pollinators, MOYU en Unwaste. En ook de komende tijd: blijf gezond en zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Exclusief verjaardagswebinar met Maurits Groen

Ter gelegenheid van ons 10-jarig bestaan houden we dit najaar een serie webinars, exclusief voor nudgers. Op 10 oktober om 12:00 trappen we af met Maurits Groen. Met deze nudger van het eerste uur kijken we terug op de afgelopen 10 jaar, bespreken we de uitkomsten van onze enquête en kijken we vooruit. Ook kunnen jullie als nudgers je vragen aan Maurits stellen. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.
 

Help je mee om de Nederlandse daken te vergroenen?

Groene daken - ze zijn nog lang niet zo ingeburgerd als zonnepanelen. Dat willen we graag veranderen! Dit najaar starten we samen met enkele partners een project om de vergroening van daken op buurtniveau te stimuleren door hobbels voor je weg te nemen. Heb jij interesse om een voortrekkersrol te nemen in jouw buurt? Of heb jij samen met je buren al een groendak aangelegd en wil je je ervaringen met ons delen? Laat het dan weten aan Njord via njord@nudge.nl.

Power to the Crowd

De grote Nudge-10-jaar-enquête: waar staan we nu qua duurzaamheid? We zijn benieuwd naar jouw mening! Doe hier mee en maak kans op een duurzaam pakket.
Omroep Groen heeft 50.000 leden nodig om toe te treden tot het bestel. Word lid en breng een duurzame omroep een stapje dichterbij!
Crowdfunding, of nee... kruidfunding! Geef de boeren een zetje, zodat ze samen 1001 hectare kruidenrijk grasland inzaaien. Beter voor de biodiversiteit!

Inspiratie

Kijk mee naar Renée Scheltema's bekroonde documentaire Normal is over. Na afloop is er een Q&A met haar én met Kate Raworth.
Wist je dat je via je werkgever fiscaal aantrekkelijk een duurzaam circulair tuinkantoor kunt aanschaffen?
Smyle! Dit is tandpasta in tabletvorm: 100% natuurlijk, geen plastic, onafhankelijk getest. Je krijgt 20% korting met code NudgesaysSmyle.

Agenda

 
3 oktober Introductiebijeenkomst Woongemeenschap Eikpunt (Nijmegen-Lent)
9-11 oktober Duurzaam Weekend Den Bosch festival met lokale duurzame initiatieven
10 oktober Nudge 10 jaar! Om 12.00 uur een webinar met Maurits Groen, exclusief voor nudgers.
10 oktober Dag van de Duurzaamheid
10 oktober Dus wat gaan wij doen? online festival met workshops, sprekers en intermezzo's
14 oktober Online screening en Q&A van prijswinnende documentaire Normal is over
16-18 oktober Brainwash Digital Festival: seven leading thinkers with thought provoking ideas about the most urgent Issues in the world today
diverse data Warming up Festivals: de cultuursector bespreekt het klimaatvraagstuk, met onder meer het Grote Straatberaad (diverse steden)
diverse data Zero Waste Wandeltours (diverse locaties)

 

En verder

Hartelijke groeten,
Tessa Voncken

tessa@nudge.nl
Baden Powellweg 281
1069 LH Amsterdam
kvk 51351935
nudge_social-button_twitter.png

Twitter

a542f7ff-6e3c-45a0-8870-4d85c7dd2112.png

Instagram

nudge_social-button_facebook.png

Facebook

nudge_social-button_pinterest.png

Pinterest

nudge_social-button_linkedin.png

LinkedIn

nudge_social-button_email.png

Doorsturen

Copyright © 2020 Nudge, Alle rechten voorbehouden.
Via deze maandelijkse Update blijf je op de hoogte van onze projecten en duurzame initiatieven. Je ontvangt de Nudge Update omdat je stip hebt gezet op Nudge.nl. Door je af te melden ontvang je geen maandelijkse mail meer.