Copy
Jouw stadsgenoot Jan-Willem wil graag samen zonnepanelen plaatsen in regio Utrecht - met een goede aanbieding!
Mail niet goed weergegeven?
Bekijk deze hier in je browser
Beste <<First Name>>,
 
jouw stadgenoot Jan-Willem Jehee is op zoek naar nudgers in de regio Utrecht die overwegen zonnepanelen te plaatsen. Wil je weten of jouw dak geschikt is voor zonne-energie? Heb je vragen over risico en rendement, of wil je weten hoe je de kwaliteitsverschillen in zonnepanelen kunt vergelijken? Jan-Willem vertelt je tijdens een info-avond alles over zonne-energie. 

Jan-Willem: “Als adviseur over zonne-energie weet ik dat zonnepanelen veel goedkoper geplaatst kunnen worden als meerdere mensen in de buurt ze bestellen. Dit bracht me op het idee om de nudgers in en om mijn woonplaats Utrecht uit te nodigen voor een informatie-avond, waarop ik alle vragen over zonnepanelen kan beantwoorden. En wie weet kunnen we dan met een goede deal samen zonnepanelen laten plaatsen!
 
De informatie-avond zal plaatsvinden in Utrecht op donderdag 25 juni, van 19.30 – 21.30 uur. Ben je ook geïnteresseerd in zonnepanelen en heb je interesse om vrijblijvend naar de informatie-avond te komen? Laat het Jan-Willem voor 12 juni per e-mail weten. Dan ontvang je meer informatie over de locatie en het programma.

Met hartelijke groet,

Daphne Schmidt
Community- & CommunicatiemedewerkerCopyright © 2015 Nudge, Alle rechten voorbehouden.


Meld je af voor deze lijst    Pas mailinstellingen aan 

Email Marketing Powered by Mailchimp