Copy


Beste <<Voornaam>>,

Hopelijk ontvang je deze mail in goede gezondheid.

De coronacrisis houdt iedereen op dit moment bezig. Helaas is ook Nudge financieel door de crisis geraakt. Daarom wil ik je om hulp vragen.

Tien jaar geleden heb ik Nudge opgericht met als doel om de samenleving op een vriendelijke manier de goede kant op te krijgen. Samen duurzame initiatieven stimuleren en bedrijven ‘nudgen’, maar ook de politiek en daarmee de hele samenleving. 

Dat is best goed gelukt. We zijn gegroeid naar een community met meer dan 73.000 nudgers en bijna 200 bedrijven en organisaties die samen die coalitie vormen. We stonden aan de wieg van de eerste grote crowdfundingsacties van bijvoorbeeld Winddelen en WakaWaka. We deden ook een grote campagne om het aantal laadpalen uit te breiden. Op de achtergrond werkten we mee om bijvoorbeeld de plastic soep te verminderen en om mensen bewuster met wasmiddel om te laten gaan. Op dit moment werken we samen met The Pollinators om de bij te ondersteunen (heb je ‘m gezien, de campagne ‘voer de bij bij'?). Want naast klimaatverandering is het versterken van ecosystemen één van onze aandachtspunten.

We hebben ons werk altijd gedaan zonder enige vorm van subsidie: we kijken altijd of we sponsors kunnen vinden voor onze projecten en we krijgen financiële steun van zo’n 150 bedrijven die ons allemaal een warm hart toedragen. De meeste bedrijven betalen ons een kleine bijdrage, sommige een beetje meer, afhankelijk van hun omvang.

Door de coronacrisis is het nu echter zo dat een aantal bedrijven in een lastige financiële situatie terecht zijn gekomen en hun bijdrage aan Nudge niet hebben kunnen betalen. Ook zijn er opdrachten uitgevallen, waardoor we plotseling met onze rug tegen de muur staan.

We doen natuurlijk alles wat we kunnen: we vragen regelingen aan bij de overheid, we besparen op alle mogelijke kosten en we zoeken naar nieuwe opdrachten en bedrijven die ons willen steunen. Maar dat zal de komende maanden niet makkelijk zijn nu iedereen gedwongen is te bezuinigen.

Daarom hoop ik dat we een beroep op u, op jou mogen doen. We zijn met 73.000 nudgers. Als een deel van de nudgers ons 10 euro schenkt, zijn we uit de brand. En kunnen we ons werk voortzetten.

Help je mee? Via de knop hieronder kun je een donatie doen.

Steun Nudge
Met jouw steun kan Nudge de komende maanden goed doorkomen. Heel erg bedankt daarvoor.

Stay safe!

Jan van Betten & het team van Nudge

Nudge
+31 (0)6 52 416 416  |  +31 (0)20 233 7172  
Baden Powellweg 281 
1069 LH Amsterdam
The Netherlands
 AdresWebsiteFacebook Twitter
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2020 Nudge, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Nudge · Baden Powellweg 281 · Amsterdam, 1069LH · Netherlands