Copy


Beste <<Voornaam>>,

De laatste Nudge Update van 2020 alweer. Een bewogen jaar voor iedereen, ook voor Nudge. Maar ook een bijzonder jaar, met een paar mooie mijlpalen. In deze nieuwsbrief blikken we terug op 2020. En wensen we je natuurlijk ook fijne feestdagen. Die vieren we in andere omstandigheden dan we hadden gehoopt, maar laten we in klein gezelschap er het beste van maken. Zorg goed voor jezelf en elkaar. Tot in 2021!

Nudge directeur Njord blikt terug op 2020


Het was een roerig jaar. Ik hoop dat je je weg hebt kunnen vinden. Ik hoop ook dat we deze periode samen aangrijpen om echte stappen te zetten richting een duurzame toekomst. In dit blog neem ik je graag mee in ons afgelopen jaar. We kijken onder meer terug op de grootste zaaiactie ooit, ons 10 jarig bestaan, en het doorbreken van de magische 75.000 nudgers-grens. En blikken natuurlijk ook vooruit naar het volgende jaar, waarin we Het Duurzame Decennium samen verder vormgeven! Lees hier verder.

Geef een duurzaam cadeaupakket met Kerst (en krijg 10% korting)


Ben je op zoek naar een kerstcadeau, maar heb je geen tijd om het internet af te speuren? Dan hebben een leuke tip voor je! In de webshop van duurzame cadeauwinkel WAAR, WAARenhuis.com, vind je meer dan 150 verschillende pakketten met mooie duurzame, Fairtraide cadeaus, allemaal plasticvrij ingepakt. Met de code Nudge2020 krijg je 10% korting. Bestellen kan hier. Het is druk bij PostNL, dus wacht niet te lang met bestellen!

Kijk en luister terug: Het Duurzame Decennium


Op 10 oktober 2020 bestond Nudge 10 jaar. Om dat te vieren lanceerden we de serie Het Duurzame Decennium, waarin Nudge directeur Njord in gesprek ging met koplopers uit de duurzaamheidssector. Je kunt deze nu op  Youtube terugkijken of als podcast terugluisteren via Spotify.
Wat gebeurt er als media volop inzetten op de klimaatcrisis? Betrokken mensen voelen zich gehoord, andere mensen worden wakker. Omroep Groen wil de klimaatcrisis in beeld brengen. Steun Omroep Groen met €7,50 en geef ze zendtijd! De aarde heeft het nodig.
Er leven in Nederland bijna 1 miljoen mensen onder de armoedegrens. Door de coronacrisis wordt dit probleem alleen maar groter. De voedselbank wil graag meer mensen helpen en kan jouw hulp goed gebruiken. Steun de voedselbank door een donatie te doen.

En verder 

  • Nudge zoekt versterking! Per februari 2021 zijn wij op zoek naar een Social Media & Communicatie stagiair. Bekijk hier de vacature.
     
  • Ben jij zelf een initiatief gestart? Kun je ondersteuning gebruiken van onze community? Maak dan een project aan op het Nudge-platform!
     
  • Nudge is een actieplatform voor duurzame burgers. Wil jij ons helpen onze diensten voor iedereen toegankelijk te houden? Met onderstaande knop kies je zelf voor welk bedrag je dat wil doen. Alvast bedankt!
Steun Nudge met een donatie

Fijne feestdagen!

Hartelijke groeten,

Tessa Voncken
tessa@nudge.nl
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2020 Nudge, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp