Kunststof Magazine, hét platform voor de
kunststofbranche in Nederland en België
Blijf op de hoogte en neem nu een abonnement!
Adverteren in Kunststof Magazine?
 Bekijk hier de mogelijkheden
Nieuwsbrief  |  maart 2014 

Nederlandse maakindustrie groeit bovengemiddeld 

De productiegroei van de Nederlandse maakindustrie is de laatste tien jaar groter dan die van de meeste Europese landen. In een vergelijking tussen negen Europese landen neemt Nederland na Oostenrijk en Duitsland de derde plaats in. In 2014 zal de Nederlandse maakindustrie naar verwachting met 3% groeien. Extra investeringen zullen de komende jaren vooral gericht zijn op onderzoek & ontwikkeling en verkoop. Dit staat in het ING rapport My Industry – Groeiambities van de Nederlandse maakindustrie.

Lees verder

Succesvolle nieuwe vakbeurs groeit en verbreedt

Op 16 en 17 april vindt de tweede editie van ‘Materials, engineering & technology’ in Veldhoven plaats. Tijdens deze unieke vakbeurs met congres worden de bezoekers geïnformeerd en geïnspireerd over: (nieuwe) materialen, warmtebehandeling, analysetechnieken, materiaalkarakterisering, oppervlaktetechnieken, verbindingstechnieken, recycling, schaarste, schade-onderzoek en specialistische materiaal bewerkingen.
Lees verder

Weinig werkgevers hanteren verslavingsbeleid

89 procent van de werkgevers in Nederland heeft of hanteert geen verslavingsbeleid binnen de organisatie. Toch verwacht bijna de helft van de werkgevers (48%) dat verslaving een onderliggend productiviteitsprobleem is binnen de eigen organisatie. Dit blijkt uit onderzoek van de private verslavingszorginstelling SolutionS onder werkgevers en HR-verantwoordelijken in Nederland. Opvallend is dat uit het onderzoek ook naar voren komt dat 93 procent wel de toegevoegde waarde van specifiek verslavingsbeleid inziet.
Lees verder
Copyright © 2014 Alcedo media BV, All rights reserved.
Afmelden voor de nieuwsbrief    Profiel beheren