Kunststof Magazine, hét platform voor de
kunststofbranche in Nederland en België
Blijf op de hoogte en neem nu een abonnement!
Adverteren in Kunststof Magazine?
 Bekijk hier de mogelijkheden
Nieuwsbrief  |  februari 2014 

Samen naar krachtige toeleveringsindustrie op ESEF 2014

Een sterke toeleveringsindustrie is een kwestie van innoveren en samenwerken. De vakbeurs ESEF, van 11 t/m 14 maart, laat zien hoe. Extra aandacht gaat uit naar high tech, precisie, additive manufacturing en ontwikkelingen op het gebied van kunststoffen en composieten. Schrijf nu gratis in!

Bestel uw gratis toegangsbadge via www.esef.nl/toegang. Met deze badge heeft u tevens gratis toegang tot de Techni-Show.

Bestel hier uw gratis toegangsbadge!

Dutch industry fit for the future

Wil de Nederlandse industrie overleven, dan moet zij soepel inspelen op de steeds sneller veranderende wereld. De bedrijven moeten toegang hebben tot de nieuwste technologieën om te kunnen voldoen aan de eisen die de klanten wereldwijd stellen. Daarom hebben FME, het ministerie van EZ, TNO, VNO-NCW en de nieuwe KvK samen met bedrijven een stap gezet om de industrie ‘fit for the future’ te maken.
Lees verder

Breed aanbod onderwerpen op Materials 2014

Op 16 en 17 april a.s. organiseert Mikrocentrum in Veldhoven de tweede editie van ‘Materials, engineering & technology’. Dit evenement is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de keuze, de directe toepassing, het aanbrengen en het (na)bewerken van materialen.
Lees verder

People Creating Value gaat nieuwe grenzen verkennen

Met de opening van de vestiging in Duitsland twee jaar geleden, gaf People Creating Value aan klaar te zijn om op internationaal niveau mee te spelen. En nu volgt alweer de volgende stap. Het bedrijf richt de pijlen op zuidelijk Europa. De nieuwe man aldaar is Robert Eckstein, die de markt in Italië en Zwitserland gaat bewerken.
Lees verder

Herman Wijffels Innovatieprijs uitgebreid

De Herman Wijffels Innovatieprijs, de prijs van de Rabobank voor concrete, kansrijk en duurzame innovatie, kent vanaf dit jaar drie categorieën. Naast de categorie Zorg & Welzijn, zijn er twee nieuwe categorieën: Food & Agri en Circulaire Economie. Met de Herman Wijffels Innovatieprijs wil de coöperatieve bank innovaties die maatschappelijk impact hebben een duurzame toekomst bieden.
Lees verder
Copyright © 2014 Alcedo media BV, All rights reserved.
Afmelden voor de nieuwsbrief    Profiel beheren